neutrale soveværelse maling farver

neutrale soveværelse maling farverTrue neutrale farver er en kombination af hvid , sort og grå . Mens Brown ikke er strengt en neutral farve , designere ofte det i neutral familien . Neutral farvepaletter vises ikke på farvehjulet og generelt tjener som en kulisse for mere-levende farver . Når udsmykning soveværelset , kan du overveje at bruge neutrale farver som en base og subtilt blanding andre farver , teksturer og mønstre til at skabe soveværelse indretning , der passer ethvert hjem .

Hvid

hvid maling og stof generelt kommer med en eller anden form af subtile nuance --- normalt kølig blå eller varm gul , konstaterer Dream Home udsmykning . Den rene , åbne følelse af hvide gør det til et ideelt valg til soveværelset , især når dekoratør ønsker at skabe en fredfyldt , fredeligt miljø . Naturligt lys reflekteres af hvid maling , hvilket gør ethvert rum virker mere levende og strålende . Hvid maling er specielt godt for små værelser , fordi hvide vægge og lofter synes at aftage , hvilket gør rummet se større ud . White arbejder i alle farver ordning som med solgul og orange for et venligt og indbydende soveværelse eller med cool blå eller violet for en fredelig helligdom.

Black

Et soveværelse med alle vægge malet sort er generelt ikke en god idé . Sort absorberer lys og foreningen med denne farve på væggene er generelt negativ . Det betyder ikke, at sorte ikke har nogen plads i soveværelset --- en sort accent væg kan harmonisere ganske godt med hvid , beige eller grå vægge , ifølge Good Housekeeping . Sort maling om den arkitektoniske funktioner såsom forsænket boghylder , en pejs surround eller en karnap kan bringe kontrast til en ellers kedelig , neutral værelse . Sort maling kombineret med metalliske detaljer giver et soveværelse en moderne stil .

Gray

Gray har en række nuancer , der giver masser af muligheder for et soveværelse farvepalet . Fra due grå til mørk trækul , en neutral grå palet sætter ud andre farver godt , konstaterer Dream Home udsmykning . Prøv at kontrastere den med variationer af rød eller gul --- den grå vil ikke give så meget kontrast og vil nedtone briste af farve , i henhold til Good Housekeeping . En blå-grå , der ligner gun metal kombinerer smukt med rige mørk brun og guld accenter .

Brown

Vælg mørk detaljer i brun til at give soveværelset en rig , luksuriøs følelse . Chokolade-farvede vægge i flot kontrast med lysere sengetøj og gulvbelægning . Hvis væggene er for mørkt , kan du overveje at tilføje en tan wainscoting halvvejs op , så male resten af væggene mørkebrun , rådgiver Good Housekeeping . I modsætning hertil bedst en creme eller beige væg maling sætter ud en række andre farver , såsom grøn , blå eller orange . Brown væg maling vil låne en hyggelig , classy føler at ethvert soveværelse , noter Dream Home udsmykning , og betragtes som den varmeste af den neutrale og nær-neutrale muligheder .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger bogreoler som rumdelere
 • hvordan man kan male billige køkken frysere
 • hvordan du installerer en ballon Valance
 • DIY : male udendørs latex over vinyl klædt dør
 • ideer til gardinstænger
 • hvordan man kan gøre tinkerbell dresser skuffer
 • teenage pige soveværelse udsmykning idéer
 • ægte træ blind pleje og rengøring
 • pejs og træ design ideer
 • væg ideer til en disney prinsesse soveværelse
 •