kontor værelse design ideer

kontor værelse design ideerNøglen til et hjemmekontor design er at skabe en funktionel og effektiv arbejdsplads . Nogle grundlæggende overvejelser om størrelsen af det rum, kontra nødvendig kontormøbler , privatlivets fred og støj kontrol og adgang for kunder . Hvis dit kontor vil være åben for offentligheden , check-in med din lokale zoneinddeling bord eller en lokal zoneinddeling restriktioner og regler for at sikre, at din offentlige hjemsted er i overensstemmelse med dit områdets zoneinddeling restriktioner .

Feng Shui Office Design

Når kontorlokaler er blevet udpeget i dit hjem , kan du begynde at optage design. Følger principperne i Feng Shui designet til at give en fornemmelse af harmoni på arbejdspladsen. Begynd med at placere alle vinduer og døre i kontorlokaler . Alle kontormøbler bør arrangeres at møde udendørs . For eksempel oprettede kontor på op til ansigt døren , og vinduer uden de samme synspunkter som døren skal kunne ses fra skrivebord stol . Hvis hjem kontorlokaler er beliggende i en mørk kælder , optage billeder eller kunst udendørs til designet. Hvis bordet skal være indstillet op ved siden af døren, eller hvis du ikke kan indstille bordet til ansigt døren , skal du bruge et spejl til at skabe synlighed .

L-formet Office Design

The L-formede kontor design er en fremragende design for bekvemmelighed og komfort . Det er fantastisk til mindre kontorlokaler , fordi det udnytter kapaciteten i det ene hjørne af rummet for at spare plads . En L- formet skrivebord skaber en effektiv arbejdsplads samt en konference område . Dette kontor design giver alsidighed to skriveborde i én. Indstil computeren arbejdet plads på den ene side af L , forlader flade til andet arbejde plads og fil opbevaring . Kig efter L-formet borde med ekstra opbevaringsrum under dem til opbevaring af ekstra kontorartikler .

Flere arbejdsstationer

Hvis du vil køre en forretning ud af dit hjem og vil arbejde sammen med andre medarbejdere eller medarbejdere på kontoret , oprette en hjemmekontor design med flere arbejdsstationer . Den største vederlag for dette hjem Office Design er plads . Udformningen bør skabe adgang for samarbejde , mens det stadig giver en følelse af privatlivets fred for dig og dine medarbejdere . Overvej hvordan fælles arealer vil blive delt , såsom en printer . Holde sig væk fra en stiv konstruktion , der vil afskrække ansigt til ansigt interaktion , og se efter kontormøbler , der kan bruges til flere funktioner , som et skrivebord , der kan også være et mødebord . Miljøet vil provokere arbejde effektivitet .

Anden Artikel

 • enkle udsmykning idéer til dagligstuer
 • Dreng badeværelse ideer
 • hvad er forskellen mellem glaserede porcelæn flise & gennem kroppen porcelæn flise ?
 • træ væg ideer
 • hvordan man kan forsegle køkken frysere
 • blykrystal sikkerhed
 • teen spillerummet ideer
 • alrum udsmykning projekter
 • hvordan du installerer modulære tæppe
 • hvordan du tilføjer et skab til et soveværelse
 •