keramiske fliser installationsmetoder

keramiske fliser installationsmetoderKeramisk flise tilføjer dekorativ funktion i hjemmet . Som en gulvmateriale , som et badekar eller brusebad surround , et køkken ryg plask eller endda en bordplade , fliser tilføjer flair og en slidstærk overflade, der holder , hvis installeret korrekt. Installation teknikker varierer afhængigt af placeringen af flisen , der installeres . Valg af bedste kvalitet fliser og materialer , at budgettet tillader , er det første trin i processen .

Indstilling Materialer

Indstilling materialer er en af de vigtigste dele af installationen keramiske fliser . Forskellige muligheder spænder fra tynde sæt , en mørtel som portland cement eller organisk epoxy . Den type indstilling materiale vil afhænge af brugen og mængden af højde plads du har at arbejde med. Den mest almindelige metode er tynd sæt , hvor et tyndt lag af færdigblandet tynd-sæt mørtel påføres underlaget , og flisen monteres direkte oven . Mørtel er en heavy -duty holdbart valg , men er mere arbejdskrævende . Det kræver også en tykkere lag af bindemiddel , og ofte i rum som f. eks køkken eller bad , hvor frysere er indstillet, højden pladsen er et problem . Økologisk epoxy er en god installation metode til bordplader , vægge eller steder , hvor fliser er ved at blive installeret over en eksisterende flise overflade .

Substrat

Bærer er et afgørende element i holdbarheden af flise installationen . Krydsfiner sub-gulve , Backer bord eller et betonfundament er de mest almindelige substrater . En solid krydsfiner base vil arbejde i områder, hvor der vil være nogen fugt på gulvet , og tynde sæt , portland cement mørtel , eller epoxy kan anvendes direkte på træ . Backer bord er et godt valg , hvor gulvet har brug for mere stabilitet , eller nivellering , og højde er ikke en faktor . Et konkret base er en glimrende base for fliser , og bruger mørtel som en installation metode .

Design

Design opstillingen af flise er nøglen til den visuelle effekt af anlægget , og den mest bemærket . En lang række af fliser typer og designs er tilgængelige , og købe det bedste du har råd i den type , der passer til området , vil blive brugt er nøglen . Til badeværelser , skal fliser være i stand til at udholde konstant vandforsyning, gulve , har behov for det til at modstå tung trafik . Brug af mosaik , farve vekslen og specielle udskårne brikker er alle muligheder for at overveje . Hjem levering centre , hvor flise sælges ofte har færdige flise layouts , som kan tilpasses til at passe dine målinger og lister over nødvendige materialer til installationen.

Anden Artikel

 • historie farvede glas lamper
 • hvordan du installerer hængende lamper
 • små legerum ideer
 • om Tudor - stil hjem
 • aqua havgræs badeværelse ideer
 • hvordan man kan måle pejs døre
 • køkken tæppe ideer
 • DIY : udendørs lampe indlæg
 • hvordan man kan gøre unikke dekorative opbevaringskasser
 • mærkelig formet vindue behandlinger
 •