ideer til maling og designe en vaskekælder

ideer til maling og designe en vaskekælderMed lidt planlægning og tilrettelæggelse dit vaskerum straks kan blive omdannet fra et ho-hum utility -området til en særlig pusterum . Forestil dig at gøre dit vasketøj , mens du nyder en sjov eller afslappende stemning . Når du designer dit vaskerum , overveje hvilke funktioner du ønsker at inkludere , så du kan nyde din nye funktionelle rum .

Style møder funktion

De fleste personer foretrækker at gøre deres vaskerum multi-funktionelle . For eksempel , mens du venter på vasketøjet til tørre , kan du ønsker at tilbringe din tid reparere noget tøj . Hvis det er tilfældet , hvori der indgår en syning station i dit vaskerum ville være en rigtig god idé . Eller hvis du gør en masse strygning , der er nedsat en strygning station så godt. Nogle mennesker også integrere et kæledyr område i vaskerum . Hvis du ønsker , kan du endda inkludere en form for underholdning ved at tilføje et tv-apparat eller en iPod dock i dit vaskerum .

En funktionel , men stilfuldt design idé indebærer tilføje skabe eller hylder i nærheden af eller over din vaskemaskine og tørretumbler til at give en oplagringsplads til vasketøjet leverancer . Hvis rummet er begrænset plads , kan du overveje at købe en rullende vogn til at passe perfekt mellem dine apparater . Også installere en pæl eller stang til at hænge tøj på.

Room Color

Et vaskerum er ikke et sted hvor du vil være underholdende gæster så er du velkommen til at male det med dine yndlingsfarver . Lege med levende farver og tilføje nogle kunst til dine vægge . Du kan oprette en malet , vægmaleri , hænge indrammet kunst eller fotos af tidligere familieferier eller dit foretrukne rejsemål . Dit mål bør være at personalisere og tilpasse din plads . For en mere kantede føler , gå til udskrifter til jazz op din plads som prikker , striber og blomster .

Lys

Belysning er meget vigtigt i et vaskerum og bidrager til den samlede stemning i rummet . Desuden , hvordan kan du gøre vasketøjet , hvis du ikke kan se ordentligt ? Et vaskerum med naturligt lys om morgenen er effektiv , især hvis det naturlige lys er suppleret med attraktive overhead lysarmaturer til at tilføje nogle smarte til din vaskerum uden at optage noget gulvplads . Hvis du ikke har naturligt lys i dit vaskerum , kan du overveje forsænket belysning eller overhead lysstofrør for at spare plads ( forsænket belysning tendens til at være en smule dyrere at installere ) . Du kan selv ønsker at tænke på at installere bevægelsesdetektor belysning, så når du bærer en tung vasketøjskurv i det rum, du behøver ikke at famle for lyskontakten .

Anden Artikel

 • om boligindretning kurser
 • teen pink & orange soveværelse ideer
 • soveværelse væg behandling ideer
 • ideer til granit badeværelser
 • 3d indretning programmer
 • kreative maleri ideer til børneværelset
 • hvordan man etablerer en indendørs springvand
 • grøn og sort soveværelse ideer
 • Maleriet antiquing køkkenskabe
 • Den sengeforhæng & tørklæder bruges til vindue behandlinger
 •