hvordan man kan male et træ loft

hvordan man kan male et træ loftMale et loft kan være en vanskelig opgave , da du er nødt til at beskæftige sig med større potentiale for dryp eller spild . Desuden maleri træoverflader kræver ekstra prep arbejde . Men med den rette knowhow , male et træloft er muligt selv for uerfarne maleren

Du skal bruge: .
Rag
Tri -natrium fosfat sæbe .
Handsker .
60 sandkorn sandpapir .
100 sandkorn sandpapir .
Primer .
Syntetiske børster vinge pensel .
Roller .
Latex maling .
Plastic Tarps .
Trappestige .


1 .
Fjern alle møbler fra rummet .
2 .
Brug en trappestige for at nå loftet . Sørg for at du har nogen stående på jorden , holde og stabilisere foden af stigen .
3 .
Tryk træet for at se om overfladen er behandlet . Hvis overfladen er blank og glat at røre ved , så har det sandsynligvis været dækket med et lag af polyurethan . Dette blanke behandling ikke acceptere male medmindre ordentligt rengjort .
4 .
Vask loftet med en klud fugtet med Tri-natriumphosphat ( TSP ) cleanser for at fjerne uønskede olier fra polyurethan belægning. Tør TSP løsning med en tør klud , når du har vasket loftet . TSP er ikke skadelige for den menneskelige hud , men du kan stadig ønsker at bære handsker , fordi TSP har en lugt , der kan være svære at vaske dine hænder .
5 .
Sand loftet . For ubehandlet , ru træ, skal du bruge 60- sandpapir korn først . Denne groft sandpapir vil fjerne store splinter og mangler . Bruger 100 sandpapir korn efter den rå træ er blevet slebet med 60 sandpapir . For behandlet træ , kan du springe 60 grus slibning og gå direkte til de 100 sandkorn sandpapir .
6 .
Tape kanterne af loftet ved hjælp af malerens tape .
7 .
Lay plastik presenninger på jorden for at beskytte dine gulve mod utilsigtet splatter . Gravity vil naturligvis medføre et par drypper at lande på gulvet , uanset hvor omhyggelig du er, så du altid bruge Tarps at være på den sikre side .
8 .
Prime loft med en alt formål primer . Mens gipsvæg lofter kan males uden primer , træ lofter er porøse og kræver en god frakke af primer for en passende dækning . Brug en syntetisk børster vinge børste , som anbefalet af handyman Bob Vila , for hjørner og til at male de 4 inches af loft tættest på væggen . En malerulle bruges til resten af loftet .
9 .
Vent primeren er tør. Følg tørretider forudsat på primeren beholder . Alle mærker primer har en lidt anden tørretid , men normalt primeren er klar til at acceptere male efter et par timer .
10 .
Anvend latex maling til loftet , ved hjælp af rammen pensler til kantning og ruller til de vigtigste loftfladen , ligesom du gjorde med primer .
11 .
Vent mindst to timer før kontrollere loftet for bare pletter . Påfør endnu et lag maling , hvis det er nødvendigt.

gode råd og advarsler


 • Step lejdere er sikrere end fritstående stiger , men ulykker kan stadig ske . Du bør dog altid have en person på jorden for at holde og stabilisere stigen som du maler .
 • Anden Artikel

 • DIY teenage soveværelse
 • moderne loft behandlinger
 • paneler ideer til hjemmet vægge
 • ideer til en spa badeværelse design
 • hvordan man beregner gulvplads
 • fyrfadslys stearinlys ideer
 • hvordan man kan købe persiske tæppe
 • forskellige typer af glødepærer
 • hvordan man kan male en vinyl vindue
 • væg Divider ideer
 •