hvordan man designer opholdsstuer

hvordan man designer opholdsstuerStørrelse design kan være en vanskelig opgave . Layout og indretning af et levende rum bør egner sig til daglig brug , funktionel endnu æstetisk tiltalende . Udformningen af den levende rum, også kaldet alrummet , bør også afspejle design i resten af hjemmet . Efter et par enkle regler , kan du nemt opnå gode boligareal design

Du skal bruge: .
Målebånd
. Tværsnitsareal sofa /sofa og sofa .
Store stol .
Mid /gennemsnitlig størrelse stol .
Sofabord /lav chunky fodskammel .
Sideborde ( 2 ) .
TV /elektroniske funktioner .
Underholdning enhed .
Stort område tæppe .
Wall indretning.
Bordlamper ( 2 ) .
Gulvlampe .
Pyntepuder .
Kast tæppe (2 eller 3) .


1 .
Survey din plads . Foretage målinger og gøre notater om placering af funktioner som stikkontakter, døråbninger og vinduer . Derefter lave en grov skitse af dit værelse og forsøge at bestemme møbler placering steder . Det vil forhåbentlig betyde færre tunge løft senere .
2 .
Bring i din knudepunkter . Hvis rummet primært vil blive anvendt til tv- visning , bringe i TV først. Hvis du har en pejs , kan du prøve at bruge det som et omdrejningspunkt så godt. Du kan opnå duel kontaktpunkter ved at placere dem på vinkelret vægge . For eksempel placere tv'et på væggen vinkelret på pejsen .
3 .
Bring i dine største siddeplads ( typisk i sofaen ) og læg det hele fra TV ( eller primære fokus punkt ) . Husk, at vinduer , døre og lignende kan kræve, at du justere sæder placering . Følg med kærlighed sæde eller kort del af sofaen . Placer dette stykke vinkelret på sofaen i en L-form , der er åbne for resten af rummet . For eksempel , hvis du har en sektionsopdelt sofa holder L åbne for den primære og sekundære knudepunkter . Bagsiden af L bør enten står over for en væg eller anvendes som en barriere mellem rum ( som det er i tilfælde af en stor rum ) .
4 .
Placer din store stol på en vinkel mod det vigtigste knudepunkt , og også over den korte side af din sofa-stil siddepladser . De vinklede store stol bør være i direkte betragtning af den korte del af sofaen , hvilket skaber en samtale indstilling .
5 .
Afgiv din mellemstore stol på samme væg som det vigtigste knudepunkt punkt . Placer stolen i en vinkel mod sofaen . Placering en stol på samme væg som tv vil skabe en sammenhængende siddepladser område, der er et primtal for samtale . Alle dine siddepladser skal vende midten af rummet . Kort sagt , vil det fremme samtalen , når tv'et er slukket .
6 .
Placer dit område tæppe i midten af rummet og derefter placere din sidebord og sofabord /lav skammel tilstødende til sofaen . Position sideborde i begge ender af sofaen . ( Sidebord placering kan kræve justering i betragtning af rummets layout. ) Placer lamper på hver side bord og en gulvlampe i hjørnet , hvor omdrejningspunktet væggene mødes . Hang væg kunst i frit rum og plads puder og plaider i ulige tal rundt i rummet .

gode råd og advarsler


 • Vær parat til at justere dit design i henhold til de dimensioner af rummet . Undgå at placere dit TV tværs fra et vindue for at undgå blænding .
 • Vær forsigtig, når du flytter store møbler for at undgå skader .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male messing dørhåndtag
 • moderne møbler stilarter
 • ideer til at gøre en garage i et soveværelse
 • Essentials for at omstrukturere et værelse
 • hvordan man kan male en teenage pige værelse
 • soveværelse paneler ideer
 • toscanske vindue behandling ideer
 • hvordan man kan male vægge & loft
 • Forskellen mellem dagslys lampe & hele spektret
 • faux marmor efterbehandling
 •