hvordan du vælger accent farver til en stue

hvordan du vælger accent farver til en stueEn stue er rum i dit hjem , hvor du , godt , levende . Mange familier se TV , spille spil eller bare hænge ud i dette rum i huset . Det er rimeligt , da , at du gerne vil vælge accent farver , der gør dig glad og på samme tid , ikke overvælde dig . Selv om det kan virke som en skræmmende opgave , at vælge en farve er ganske enkel efter at have taget nogle af dine egne smag i betragtning

Du skal bruge: .
Fabric farveprøver
Paint chips .


1 .
Find de vigtigste farve rummet . En accent farve er meningen at supplere de vigtigste farve eller farver , af rummet , men først skal du bliver nødt til at finde denne farve . Det kan være farven på væggene eller farven på dine møbler , eller begge dele , afhængigt af hvordan fed hver farve er . Vælg en eller flere primære farver i rummet til at sammenligne med mulige accent farver på et farvehjul findes online . Komplementære farver , er direkte overfor hinanden , som normalt kontrast og begge skiller sig ud . Analoge farver er tre farver ved siden af hinanden og repræsentere fysiske temaer .
2 .
beslutte, hvilken type følelse, du ønsker i din stue . For eksempel , hvis dit primære farve er en varm farve ( appelsiner , røde , gule , brune ) kan du vil have din accent farve for at også give at " varme og hyggelige " følelse til rummet. Dog kan du tilføje en cool farve ( blå og grønne ) til at tilgodese lokale eller for at gøre det mere " levende "et rum . Blå og brun er en populær kombination på grund af balance, for eksempel .
3 .
Kig på dekorative elementer, du måske allerede har i din stue for farve inspiration . Hvis du har en stueplante , for eksempel med lysegrønne blade , kan du ønsker at holde den grønne konsekvent i hele rummet i andre aspekter som puder og gardiner . Hvis du har en blomstrende plante med lyse blå blomster , kan du afvise de grønne blade og bruge den blå farve som din accent i stedet .
4 .
Kig på din garderobe og andre rum i dit hjem til farve inspiration. Hvis dine andre værelser er forskellige nuancer af blå med neutrale accenter , er du nok sikkert gøre en anden lignende kombination i din stue . Hvis dit skab er fyldt med røde og gule tøj , du naturligvis kan lide det og ville sikkert nyde det i din stue så godt.
5 .
Saml et par prøver af forskellige accent farver , enten med stof farveprøver fra en stof butik eller endda male chips , til at sammenligne med de vigtigste farven på din stue , før du foretager din endelige beslutning . Husk at puder og tilbehør altid kan udskiftes , så prøv et par ting ud , hvis du har brug for , før du finder den perfekte match .

Anden Artikel

 • alkove reoler ideer
 • hvordan man laver moderne gardiner
 • hvordan man bruger potteplanter for kunst
 • hvordan man kan male en dreng værelse
 • flise bordplade fordele og ulemper
 • soveværelse muligheder for belysning
 • hvordan man kan anslå trægulve
 • interiør trim tips
 • hvordan man kan vælge vindue behandlinger
 • lille baggård ideer
 •