hvad er birketræsfiner ?

hvad er birketræsfiner ?Finér er meget tynde plader af træ , typisk en ottendedel af en tomme eller derunder , som bruges til at lave en attraktiv overflade for krydsfiner , køkkenskabe eller møbler er fremstillet af andre træsorter . Finér er normalt skåret fra dyrere og /eller eksotiske træsorter , således at kun en lille del af de dyre træ anvendes . Den finer derefter limet på billigere træet .

Birketræsfiner er lavet af træ fra birketræ . Da der er mange forskellige typer af birketræer og deres træ er varieret , der er mange stilarter og farver birkefiner .

Markeringer og Korn

En af de mest almindelige anvendelser for birketræ er ved fremstillingen af høj kvalitet finér . Træ er høstet fra den fælles birketræ , papir birk , sølv birk , floden birk og den hvide birk blandt andre .

Hver art af birk træ har unikke mærker i kornet samt bark af varierende farver . Birk finér kan komme i den klassiske bleg gylden skygge samt en dybere brun eller en Ashy nuance . Desuden kan mørke linier og streger giver træet en rislende look , der er værdsat for sin konsistens . Mærker, som er lavet af insekter , der borer sig ud gennem træet kan også være en del af kornet og give karakter til træet .

Skæring Teknikker

Logs hvorfra finerer vil blive skåret først dampet i meget varmt vand . Dette bevirker, at træet til at blødgøre , så træet kan skåret i tynde skiver uden nogen splits eller tårer . Efter finér er skåret væk , bliver de presset mellem flade metalplader , der er opvarmet og derefter pakkede op til at blive afsendt til lagerbygninger.

Du bør overveje den måde, at træet er blevet skåret , hvis du installerer birkefiner . Sommetider træet er skåret med et stort korn på den ene side og en smallere korn på den anden . For at opnå et færdigt udseende , du ønsker at matche korn af tilstødende bånd .

Udseende

Da birk barks kommer i forskellige nuancer og farver , birk finér også varierer i deres udseende . Snittet af træet gør en forskel , da nogle stykker kan fremhæve træets korn og andre stykker kan gøre kornet fremstår mere jævn.

En klassisk birk finish , for eksempel , ville bruge en endnu korn uden knaster i træet . For en mere land eller rustikke look , kan træ korn med knaster og mangler være valgt at give finer en mere struktureret look .

Forskellige Birch Finer

Nogle usædvanlige typer af birk finer omfatte en " Karelsk Burl . " En Burl er en vækst på træet , der forårsager kornet til at vokse i en usædvanlig mønster . En Karelsk Burl er specifik for birk træer og ændrer normal kerne fra en hvirvel mønster til en med øjne eller knuder i kornet

Andre former for birkefiner er gyldne birkefiner . rød birk , som har fnug , der ser ud som stråler ; klassiske birkefiner , krøllet birk , hvor kornet er meget stærk og swirly og spalted finer , fremstillet af en rådden stykke birk og næsten aldrig findes i handelen

Andre anvendelser

Birch fin¨¦r . er egnede til anden anvendelse end møbler og bordplader .

Mange lag af birk finer kan lamineres sammen om at skabe et produkt kaldet birk . De mange lag gør finér meget stærk , men smidig, og holde produktet let . Birk bruges til at gøre skateboards og modelfly .

Anden Artikel

 • papirserviet ideer
 • hvordan man slår en garage i et legerum for børn
 • kolonnade udsmykning idéer
 • hvordan man kan sy interlining i forhæng
 • hvordan man kan male en udenfor døren
 • hvordan man betjener en gøg ur
 • plakat hængende ideer
 • remodel ideer til badeværelset flise
 • hvad er en oplader plade til retter ?
 • kontor værelse design ideer
 •