flere vindue behandling ideer

flere vindue behandling ideerFlere vinduer skaber vindue behandling udfordringer . Nogle multipla har to velfungerende vinduer på hver side af en nonfunctioning vindue . Sommetider er der flere vinduer side om side eller meget tæt på , at de enkelte behandlinger tung og rodet ud . Karnapper udgør en udfordring , ikke blot fordi de er multipla men også fordi de er placeret i en vinkel . Uanset hvilken type af flere , er der vindue behandlinger , som vil bringe deres skønhed .

Brug Gesimser

Når flere vinduer bliver behandlet som en , vil en gesims bringe enhed til behandlingen . Det spænder over længden af alle vinduer og forbliver stationær , og supplerer effekten af en særegen vindue . Draperier under gesimsen skulle åbne og lukke , som om de er omfattet en stort vindue , åbning i midten eller tegning helt til den ene side . Gesimser kan være lavet af samme stof som gardiner eller offset et mønster med en fast farve .

Ramme en midterste vindue

Hvis der er smalle vinduer på hver side af en enestående plade vindue , er de ikke behov for se igennem. Disse smalle sidevinduer kan fantastiske rammer for de centrale vinduet , hvis de er dækket med fransk forhæng , der er bundet i midten vandret . En anden måde at klæde disse nonfunctional vinduer er at erstatte standard glas med farvet glas eller ætset glas . For en langt mere overkommelig løsning , opnå samme effekt med dekorative film . De kommer i mange kloge og smukke designs , der forbedrer flere vinduer .

Tilføj Skodder

Plantation skodder er populære valg , og når der er knyttet til flere vinduer skaber de en enkelt fokus med deres rene , skarpe linier . Disse vindue behandlinger er hængslet og kan åbnes og lukkes efter privatlivets fred . En anden idé langs dette tema er at bruge solid skodder i stedet for ventilerede dem . Disse kan være en solid farve , et mønster , eller de kan danne en enestående billede , når alle lukkede på én gang .

Brug Fritstående Skærme

En af de bedste måder at behandle flere vinduer er at afstå fra at behandle dem . Ofte et værelse ser bedst ud uden vindue behandlinger på alle . For privatlivets fred , mener en fritstående trifold skærmen . Disse kan indstilles foran den ubehandlede vinduer når det er nødvendigt , og placeret til den ene side når det ikke bruges , for at lade solen indAfhængigt af resten af indretningen , kan skærmen være så simpelt som en træ og rispapir skærm , eller det kan være indrettet i noget moderne , abstrakt eller traditionelle . En blank ibenholt trifold er dramatisk mod hvide ubehandlede vinduer .

Behandl agterspejl eller Forlad Almindeligt

Nogle flere vinduer har agterspejlet ruder over standard vinduer, og nogle af disse agterspejlet vinduer er vist i paneler , der skaber en bue på tværs bredden af vinduerne . Ofte er disse kan stå ubehandlet , fordi de er så høje, at de ikke forårsager privatliv problemer . De vil imidlertid tilføje en spændende dimension til vinduerne nedenfor , hvis de behandles som den smalle nonfunctioning sideruderne var : Brug farves eller ætset glas eller anvende en film , der vil supplere vinduerne nedenunder . Gardiner , der lægger øverst og nederst på hver af agterspejlet rammer kan være temmelig også .

Anden Artikel

 • sommerfugl soveværelse ideer
 • Barnyard dyr børnehave indretning
 • køkken backsplash stilarter
 • hjem farveskema ideer
 • fransk stue ideer
 • hvad er fordelene ved LED indendørs julelys ?
 • hvordan man kan ændre flise injektionsmørtel farve
 • hvordan man bruger skriften på væggen indretning
 • hvordan man kan omlakering skridsikkert gummi maling på metal
 • billige køkkenbordet ideer
 •