farveskema ideer til en spisestue

farveskema ideer til en spisestueEn moderne spisestue er et lærred afventer sin underskrift . Det er ikke længere nok til at afhente tæppet motiv i væg maling , og en matchet sæt spisestue møbler synes en smule fantasiløst . Indretningsarkitekter og kreative gør- det-selv designere vide , hvordan man samler samlinger af fundet og nedarvede objekter , uventede farvepaletter , små strejf af luksus og personlighed til at konstruere et samlingssted til at opleve et måltid . Valg af farver er centralt for designet.

Dining Room , som Theater

Red lak vægge er ikke længere den eneste måde at skabe drama i spisesalen . Dagens spisesal-as- a- scene har en ny bleg , fortolkning .

Designer John Saladino gik til totalteater i renovering af sit hjem i Californien . Væggene er tekstureret til at ligne blege , stuk -dækkede sten . En lang , flydende panel af grå silke , omkranset i en lysere ramme dækker vinduet væggen . Den swooping lysekrone er lavet af hvid-malede metal . Hvide stearinlys stige fra sølvstager ved et bord lagdelt i hvide og rene håndklæder og omgivet af linned-slipcovered stole . Rummet har kunstfærdige nuancer af næsten ingen farve på alle , men virkningen er tidløse og luksuriøse .

Mere typisk af hvide , naturlige og accent farver i spisestuen er en hvid -on-hvide farveskema , der er faktisk fremhævet med ibenholt trægulve , en moderne lysekrone , der kan være lavet af flagrende papir , og omhyggelig blaster af farve i en skænk , et par stole , et stort , levende maleri monteret urammet på væggen eller en hånd-tonede skandinaviske tæppe . Det er en køligere slags spisestue drama , der er udtænkt for maksimal effekt .

Farverig , Eclectic , Sjov

For en farverig , eklektisk spisestue , snor flerfarvet tibetanske bedeflag fra en træ-indrammet buegang og hænge en gren af lyse silke fuglene mod en majs gul mur . Udnyt skinnende trægulve . Placer en slik-æble-rød vase på en gammel turkis kommode , som er blevet presset til tjeneste som en skænk . En eklektisk spisestue , der samler antikke , polstrede træstole med en rød mønstret gardin og en blødgjort parti primære farver kan være en uventet og charmerende galleri af folkekunst og familie arvestykker . Blande farver , når du er færdig med en sikker øje , er en forfriskende afvigelse fra nøje koordineret og traditionelle spisestue behandlinger . Den blanding af farver lysere mørkt træ støbning , rammer og fodpaneler og vender et lille spisestue i et gammelt hus til et moderne sammensmeltning af fortid og fremtid.

Rich tekstur og farve

En farvesammensætning , der blander teksturer samt som nuancer kan være lige så hypnotiserende som et maleri . En støvet salvie eller falmet robin 's æg på tre vægge og trim , en cremet vanille loft og en dyb pæon pink skår af mønstrede tapet ramme en samling af glas , guld accenter og blankpolerede antikke træ . De store tal i tapet mønster afhente farve bord, stole , nødstedte læder bænk og træ trim . De solrige vinduer er behængt med bambus halm pull-up nuancer . En creme-farvet keramik lage krukke har en favnfuld af blomstringen grene på skinnende bordet , ved siden af fede hvide stearinlys i glas lysestager og under et rustent jern lysekrone . Blandingen af farver i lokalet er disciplineret af en præcis sans for detaljer , en bias i retning af rige, varme nuancer og farver , der afspejler og afhente noter fra hinanden .

Anden Artikel

 • Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lys
 • gratis indendørs maling tips
 • DIY værelse udsmykning
 • abc børnehave ideer
 • hjem farveskema ideer
 • Fakta om egyptisk bomuld
 • hvordan man kan dekorere i tropisk stil med aber
 • om retro dekoratør stof
 • varme interiør maling farver
 • hvordan man kan gøre allerede hvidmalet kabinetter ligne træ
 •