elg udsmykning idéer

elg udsmykning idéerMoose indretning er en af de mest varige rustikke udsmykning udtænkt stilarter . En favorit på grund af appellen af elg størrelse og værdighed , har elg billeder blevet udvalgt til at udsmykke en massiv nationalpark indgiver og bittesmå skov kabine retreats . Desuden har den komiske aspekter af den lange elg ansigt , de til tider akavede udseende krop , og oversize gevirer lånt sig til karikatur i form af sjove ornamenter .

Moose Stoffer

Valg elg-tema stof er En måde at introducere elg indretning i et rum . Den mægtige elge , som regel i naturlige omgivelser , danner fokus for materialer til møbelpolstring , forhæng og gardiner til brug overalt fra stuen til køkkenet . Elgene silhuet er solgt i sengetøj sæt , dyner , dyner og dynebetræk . I badeværelset, kan en elg pryder alle håndklæder og badeforhæng , samt vindue behandlinger .

Moose tæpper

image eller profil af en elg gør en slående erklæring i centrum af en runde eller ovale område tæppe . En arne er mindeværdige med et semi -cirkulært eller rektangulært elgene tæppe til at beskytte gulvet . Velkommen måtter og dørmåtter kan har en elg billede i en naturlig skov eller vand indstilling eller i en morsom posere med en kano .

Moose Wall Art

En endeløs række af elg fotos , malerier , metal design , og gobeliner er passende for den indvendige vægge af en hytte . Hang farvede glas elg billeder på en væg eller et vindue . Ydervægge , døre , eller skilte kan have elg-tema tegninger eller udskæringer for at identificere huset . Kabine Beboerne undertiden navngive deres gemmested for elg og vise navnet uden .

Moose Keramik

Stort set alle keramiske tilbehør til alle rum i huset er tilgængelig med en elg billede . Fra og med salt og peber shakers , dunke og cookie krukker til komplette sæt af elg-smykkede porcelæn , køkkenet er et fint sted for elgen . Vægure , figurer , lysestager , coastere , badeværelse tilbehør og meget mere er tilgængelige fra specialbutikker og websteder .

Moose i Metal

Moose-tema hardware og metal skulptur er relative nye på markedet , men er allerede udbredt i kabine indretning . Badeværelset er undertiden udstyret med en elg væv indehaveren og en hel række matchende elg håndklæde barer , ringe og kroge . Hver lampe , lyskontakt dække , skab håndtag eller en knap , dørklokken og doorknocker kan bruge en elg billede . Mode enhver tænkelig form for krog eller håndtag til at ligne en elg eller elg del .

Anden Artikel

 • kunstige indendørs palmer
 • hvordan man kan male udendørs fliser
 • stuk slagger væg instruktioner
 • hvordan man opbygger en japansk papir gulvlampe
 • hvordan man kan måle en dynebetræk
 • DIY rumdeler paneler
 • stemningsbelysning ideer
 • hjem løsninger for at fjerne tapet
 • hvordan man kan anvende væg stencils
 • hvordan man skaber fane øverst sengeforhæng
 •