design ideer til hjemmet opbevaring

design ideer til hjemmet opbevaringFind kreativt design ideer til hjemmet oplagring er en uendelig stræben . Uanset hvor beskedne eller grand rummet , der altid synes at være en ting mere , der har behov for et hjem , helst ud af syne . Et hjem er bygget fra bunden giver dig mulighed for at planlægge for lagerplads på forhånd , selvom du ikke bruger det samme . Ældre boliger udfordrer dig til at opdage nye måder at opbevare ting . Husk, at et design id¨¦ , der virker i et rum nemt kan tilpasses til et andet værelse .

Køkken

Lining en væg med forudindstillede overskabe skaber en indbygget look . Tænk lodret ved hjælp af høj , slank kabinetter , især når gulvet fodaftryk er lille . Sjældent anvendte emner og apparatur kan gemmes på toppen af overskabe , som har et mellemrum mellem top og loft . De kan derefter være skjult med stof hæftet på loftet eller skabslåger med hængslerne fastgjort til loftet . En mindre omkostningskrævende lagring design idé er at samle mælkekasser fra købmandsforretninger eller nærbutikker . Mange vil lade dig få dem til at spørge . Eller du kan købe dem nye fra hjemmet forbedring eller stormagasiner. Mælk kasse lager giver mulighed for fleksibilitet i design layouts ved indpakning omkring det nuværende faste skabe , montering under borde eller i høje , smalle rum .

Badeværelse

afprøvede og sande ekstra lagerplads i et badeværelse er hylde på væggen omkring 12 inches fra loftet --- hele vejen rundt i lokalet . Det er fantastisk til at vise badet gave kurve , du har modtaget til særlige lejligheder --- selvom du aldrig bruge indholdet . Fotos og billeder , ekstra flasker af shampoo og sæbe , alt for smuk at bruge sengetøj og andre diverse passe pænt på de høje hylder . Du kan tage idéen et skridt videre og købe eller bygge en 96- tommers-høje åbne ansigt opbevaringsskab , slå det på siden og hænge det højt på væggen for to hylder i én. Den nederste hylde er partitioneret rum og den øverste hylde er flad og kontinuerlig .

Living Room

Generelt stuer , familie eller spil rum eller store værelser kan altid drage fordel af at have mere lagerplads . En mulighed er at male gamle kufferter eller kufferter skal bruges som kaffe eller ende tabeller , toppet med glas eller farverige stoffer . Gamle træstole , malet eller bejdset , kan hænges på væggen til at holde bøger eller for at vise keramik . Sjældent anvendte emner kan endda blive gemt i en pejs i de varmere måneder , når den ikke er i brug , og derefter skjult med en dekorativ brand skærm eller et arrangement af blomster og pyntegrønt i front . Et andet alternativ er at placere en eller flere forudindstillede frysere , med eller uden døre på hver side af pejsen til at skabe en indbygget udseende og at tilføje mere lagerplads .

hjemmekontor

Et hjørne skrivebord bruger mindre sal plads end i fuld størrelse skrivebord . Brug en med en Hutch , der sidder på toppen for at gemme kontorartikler lodret . Yderligere reoler kan tilføjes over Hutch eller på siderne hvis pladsen tillader det . Printere kan placeres på sammenklappelige enheder , der passer under skrivebordet eller i et skab , når den ikke er i brug . Avisholdere hang på væggen holder filmapper og projekter sammen . En desk tilbehør caddie kan gøres ved at skære forskellige størrelser af PVC rør i forskellige længder , knytter dem til et niveau base og maleri . Brug den til at gemme kuglepenne , blyanter , linealer , sakse , papirklips etc.

Anden Artikel

 • DIY værelse udsmykning
 • hvordan at designe dine egne moderne hjem
 • tips om dekorere en teen dreng værelse
 • hvordan man finder et godt soveværelse maling
 • ideer til en flise backsplash i køkkenet
 • idéer til kælderen renovering
 • bambus væg behandlinger
 • kompaktlysstofrør pærer vs glødelamper
 • hvordan man kan matche soveværelse og badeværelse linned
 • ideer til stol rælingsprofil
 •