den bedste maling farver til små rum

den bedste maling farver til små rum



En lille værelse kan enten være en trang problem område , hvor ingen ønsker at bruge tid , eller du kan optage en effektiv farveskema til at give en illusion af rum og skabe en hyggelig oase . Den forkerte vægfarver kan dog understrege de problemer, der ligger i et lille værelse --- mørke og en overfyldt , uindbydende føler . Væg maling er en effektiv måde til hurtigt at ændre følelse i et lille værelse , og med de rette maling valg , kan din lille værelse bliver en af dine foretrukne steder i huset .

Hvid

Snarere end at være almindelig eller almindeligt, kan hvide vægge lave små værelser føle lys og luftig . Fordi hvid er den farve der bedst reflekterer lyset , effekten er en større og lysere look . Der er tusindvis af nuancer af hvid , ifølge Nordvest Renovering , og hvid er de mest populære malingen farve i USA . De rene , friske og åbne fornemmelse af, at hvide vægge og lofter bringe et lille værelse skabe visuelle rum , hvor der kan ikke være nogen . For at fuldende udseendet , mener lutter hvide vindue behandlinger for at forhindre en visuel grænsen mellem vægge og vinduer , foreslår FresHome . Dette gælder også maksimerer evnen til naturligt lys til at belyse rummet .

Cool Blue

Den kølige farve familien omfatter blå , grøn og lilla , og disse farver er ideel til et lille værelse . Mens varme farver har en tendens til at narre øjnene til at tro de er tættere og mere intens , kølige farver signal til hjernen , at de er længere væk , ifølge Sherwin-Williams . Dette giver illusionen af vægge, der er vigende stedet for at lukke i. Medtag fodlister , dør -og vinduesrammer i dit maleri planer for et lille værelse , fordi sømløse , vil aftagende se gøre, at små rum ser større , konstaterer FresHome .

Neutral

Oprettelse af en neutral farvepalet i et lille rum giver øjnene vandre uden at stoppe på nogen pludselig eller opsigtsvækkende element eller farve . Vælg en tiltalende nuance beige , grå eller brun maling til væggene i et lille værelse og male vægge, loft og trim i samme farve . Fortsætte illusion om neutralitet ved at holde møblerne i samme nuancer --- en beige sofa med beige vægge og en lidt anderledes nuance beige om ordet tæppe , for eksempel , noter FresHome . Hvis du vil bruge neutrale farver i et lille rum , der har et centralt punkt , såsom en pejs eller et stort vindue , anbefaler nordvestlige Renovering male væggen med omdrejningspunkt en lidt mørkere neutral nuance end resten af rummet . Den lille kontrast vil trække øjet til indsatsområdet uden at bevirke, at illusionen om åbenhed .

Anden Artikel

 • hvordan du udskifter fine porcelæn
 • hvordan man kan måle beaded gardiner
 • hvordan man finder den perfekte pude
 • skifer flise håndværk projekter
 • DIY magnetisk maling
 • hvordan du installerer wainscot paneler
 • Hurricane ideer
 • brugerdefinerede kælder ideer
 • bordplade alternativer
 • hvordan man bruger klip ringe til gardiner
 •