cute room maling ideer

cute room maling ideerMaling har været anvendt i boliger i århundreder som en måde at tilføje farve til nøgne vægge , men i dagens hjem anvendelse af maling er gået videre og søde lakeringer kan forvandle din nøgne vægge fra et tomt lærred til et kunstværk . Maling kan bruges som en accent udsmykning eller som en fed farve redegørelse, som omfatter et helt rum , der er flere at vælge imellem , lige fra farve vask til de lidt mere komplekse faux finish .

sponging

Du kan oprette en svamp maling finish , er et lag maling anvendes på en væg ved hjælp af en rulle eller pensel . Når dette er tørt , maling i en anden farve påføres med en svamp . Hver svamp print overlappes at udvikle en endnu , men stikprøve, der dækker den nye maling farve . Brug en farve, der svarer til basen coat giver en delikat maling effekt , mens du bruger en farve, som er meget lysere eller mørkere vil skabe en mere dramatisk effekt og gøre svamp-arbejde farve vask mere indlysende .

Rag Rolling

Tilsvarende i henhold til sponging indebærer rag rullende ved hjælp af en scrunched-up klud eller polyethylen pose til at skabe mønstre af en farve i løbet af en base coat med en anden farve . Ved hjælp af en klud eller pose betyder , at de mønstre produceret på væggen er større end dem, som skabes ved hjælp af en svamp . Re-kramme posen eller klud giver en anden tekstur til hver enkelt del af væg du dække , og man undgår tydeligvis gentagne mønstre eller overmætning af tasken eller klud med maling .

Trompe L' oeil

Trompe l' oeil , fransk for " at narre øjet, " er en metode til maleri glatte vægge eller lofter til at ligne noget andet . Denne populære idé er det mest kunstneriske af faux maleriet design færdig . Det indebærer ikke blot tager malet gips eller træværk og gøre det ser ud til at være et andet materiale , men at tage det tomme rum og maleri poster og billeder på det i en tre-dimensionel måde . For eksempel kunne en nøgen loft males for at efterligne en dag eller nat himmel , kunne en dør blive malet med bøger og hylder , så det ser ud til at være en fortsættelse af omgivende reoler , eller en overpyntet hovedgærde kan males på en væg over en seng .

Træ åretegning

En træ-korn virkning forsøg på at gøre vægge , døre eller andre overflader uden en naturtræ korn , ligner træ . Denne metode til faux maleri er nyttigt, fordi det kan gøre komposit træ som krydsfinér synes at være dens dyrere fætter , træ . Efter anvendelse af en base lag maling i en valgt farve , er en træ-korn værktøj dyppet ned i et andet maling farve og anvendes over toppen . Ved at rulle træets korn værktøjet under brug , korn og knude maling design kan produceres for en realistisk effekt . Ved hjælp af to farver, der efterligner ægte træ finish vil producere de mest troværdige slutresultatet , mens anvende to drastisk anderledes farver kan skabe et moderne design .

Feature vægge

Oprettelse af en funktion væg i et værelse er nok det nemmeste maling finish at opnå. Formålet med en funktion mur er at producere et fokus inden for et værelse ved at dekorere en af væggene på en anden måde . Det kan blot betyde, maleri ene væg en anden farve end end de andre , eller ved at male en væg med en anden slags maling virkning den omgivende slette vægge. Fokus væg er som regel en skorsten bryst , men kan også være de to vægge der støder op til en skorsten , den største væg i et rum med nogle dekorative møbler eller illustrationer , der skal fremhæves , eller en funktion væg med attraktive vinduer .

Blackboard

Maleri en del af væg eller bagsiden af en dør med tavle maling er en rigtig sød måde at dekorere ekstra væg plads og kan være utrolig nyttigt . Når malingen er tør , kan det område, der skal bruges som en tavle og skrevet på med farvede kridt . Denne maling finish er perfekt til køkkenet eller børneværelset . Nogle mærker af tavle maling er også magnetisk , så malede områder til det dobbelte som magnetiske memo boards .

Anden Artikel

 • par lamper vs reflektorrør
 • baby værelse temaer til drenge
 • hvordan man kan male en vinyl vindue
 • hvordan man finder reklamer på internettet for indretningsarkitekter
 • fransk land udvendig hjem ideer
 • en teknik, faux marmor maleri
 • hvordan man flise et gulv med granit
 • hvordan man kan dekorere en fransk land stue
 • kontor værelse design ideer
 • Coca-Cola udsmykning idéer
 •