billig væg udsmykning idéer

billig væg udsmykning idéerLav din egen væg kunst er en billig måde at hæve udseendet af dit værelse og skabe et samlingspunkt center . Fordelen ved self-made væg udsmykning er, at du er i stand til at træffe beslutning om præcis det look, du ønsker at passe til din personlighed og rummets tema , og have det sjovt i processen .

Foto Collage

Hvad enten du ønsker at Vis familieportrætter eller din egen fotografering , en mur collage lader dig se dem alle sammen . Optimal steder til ophængning omfatter over sofaen , på trappeopgange , eller på en tom væg , der bare brug for nogle fokus . Vælg billeder til gruppe , der har en sammenhængende tema , og er i lignende toner --- som alle i farver , alle i sort /hvid eller alle i sepia --- og er i de samme typer af rammer og tæpper . Du kan enten hænge dem i lige numre på en symmetrisk måde , som fire billeder hang sammen i en firkant , eller asymmetrisk med forskellige størrelser og retningslinjer rammer , der passer sammen som et puslespil , der forlader en tomme eller to af mellemrum mellem hver.

Paint Your Own Canvas

Måske er du en spirende kunstner , eller bare ønsker at genskabe noget , du så på de billige . Uanset hvad , self -made kunst er en meget personlig form for udsmykning . Du kan købe en strakt lærred måtte hos din lokale kunst butik , hvor du også kan få maling forsyninger , hvis du ikke allerede ejer nogle . Har en prøvekørsel på et stykke posterboard indtil du er tilfreds med resultatet . Lærred kunst ser bedst ud , hvis du dækker hele stykket med maling , men det kræver ikke nødvendigvis kunst klasser . Prøv geometriske figurer , eller gå Jackson Pollock stil med masser af splatters og slagtilfælde . Du kan gøre en stor brik , eller flere stykker af samme størrelse , som du kan hænge i en række . Få dine andre familiemedlemmer i den handling, så alle kan være stolte af at vise væggen .

dækkeserviet Mural

Du kan finde overraskende smukt sted måtter for mindre end $ 1 hver , i henhold til Better Homes og Haver hjemmeside , og hang sammen , de kan danne en hel væg af kunst . Brug en hulning til at sætte huller i toppen og bunden af hver måtte, og derefter placere dobbeltsidet kroge i hvert hul . Derefter forbinde 05:56 placere måtter lodret , med den øverste krog hængende til et billede søm i væggen . Du kan derefter gentage processen , med sæt af tilknyttede måtter hængende ved siden af hinanden , indtil du har dækket den ønskede mængde vægplads .

Anden Artikel

 • faux tropiske planter
 • DIY hængende lamper
 • hvordan man kan måle fløjlsgardiner
 • hvordan man kan dekorere en stue i shabby chic indretning
 • ideer til dekoration store stuer
 • stemningsbelysning ideer
 • garageloftet opbevaring ideer
 • hvordan man kan re - streng en draperier stang
 • ideer til foldegardiner
 • hvordan man kan tape pinch- fold forhæng
 •