barns værelse månedlige tema ideer

barns værelse månedlige tema ideerEn barns værelse skal være et indbydende og festligt område for din lille en til at spille sikkert og sover trygt . Opret månedlige temaer til dit barns værelse , ændrer dem rundt for at lære ham om de skiftende årstider eller ferie hele året .

januar

For januar måned , skaber en festlig nytårsaften tema for dit barn . Pynte op med sprudlende sølv indretning , og male det år , den har bare vendt på en af væggene . Undervis tælle til dit barn på dette tidspunkt, hvis du ikke allerede har , som det nye år fejrer tælle årene .

februar

Når februar hits , ændre dit barns værelse med en Valentinsdag tema . Skåret ud hjerter fra bygge- papir og tape dem overalt på væggene , eller male vægge, hvis du er så tilbøjelige . Farve hjerter til væggene , når du underviser dit barn om kærlighed fyldt ferie .

marts

I marts , maling shamrocks og leprechauns for St. Patrick 's Day . Hvis dit barn har irsk i hendes arv , vil dette tjene som en introduktion . Overvej en løve og lam tema , som i marts vejr kommer ind som en løve og går ud som et lam .

April

april måned byder på flere ideer . Hvis du fejre påske , udsmykning dit barns værelse i påskeharer , kurve og æg lader ham nyde ferien og lære dets betydning . Maling regndråber på væggene til at lære ham mere om omslag i vejret, med den kommende april brusere og forårssæsonen .

maj

Hvis dit barn har spansk arv , dekorere sit værelse for at fejre Cinco de Mayo med sombreros , piñatas , og streamers . Maj er også en tid, hvor småbørn kandidat fra børnehaveklasse kurser , så skaber en eksamen tema .

juni

Juni er den officielle start på sommeren , så dekorere dit barns værelse med lyse , solrige farver . Paint en sol på væggen med blomster og insekter , eller brug konstruktion papir for at gøre dette . Lær dit barn om de varme sommermåneder .

juli

Den klassiske juli tema for en tot værelse er rød , hvid og blå for at fejre den fjerde juli . Maling eller farve amerikanske flag med dit barn til at lære ham om Amerika . Hvis dit barn har hvide vægge , maling trim med røde og blå striber .

August

August er typisk tilbage til skolen tid . Byg dit barn en lille skole skrivebord i sit værelse , og skabe blyanter , bogstaver og tal ud for byggeri papir til væggene . Brug bogstaver og tal , du foretager for at hjælpe ham børste op på optælling og alfabetet , eller give ham et forspring på emnerne .

September

I september lære dit barn om slutningen af sommeren ved at ændre sin værelse decor fra lyse sommer farver til blødere efteråret toner . Da dit barn kan stadig komme ind i swing af skolen , holde sig til en pædagogisk tema baseret på , hvad han er læring , såsom farver , former , tal og bogstaver . Afsætte en væg til hvert fag .

oktober

Oktober byder på en sjov , uhyggelig tema til din tot til at nyde . Fyld sit værelse med falske jack-o-lanterner , maling venlig spøgelser på væggene og tilføje et par sorte katte , også . Lær dit barn om make- tro , Halloween historie og de skiftende farver falder sæsonen .

November

I november , Thanksgiving og efteråret er klassiske temaer . Hvis du stadig har din falder blade , dekorere væggene med dem . Paint hånd kalkuner til at sætte på væggene , eller snor dem sammen til en festlig trim . Brug dette tema til at lære dit barn om Pilgrimmene , indianerne og Amerika 's opdagelse .

December

I december , skal du oprette en jule tema ved at lade din lille have sin egen plast mini-træ . Dekorere det med spændt op popcorn eller reelle lys , der kan fungere som en festlig aften lys . Maling Santa på væggen eller gøre byggeri papir rensdyr .

Anden Artikel

 • hjemmelavet trægulv
 • hvordan man kan fortælle , hvis duften af et stearinlys vil vare , før du køber
 • billige closet ideer
 • hvordan man kan ændre farvede glas farve
 • behandlinger for hvælvede lofter
 • hvordan man kan male en mursten gulv
 • sunporch ideer
 • hvordan man kan måle for et vindue Valance
 • soveværelse suite ideer
 • hvordan man kan gøre granit fliser tællere
 •