Tiffany blå badeværelse ideer

Tiffany blå badeværelse ideerFor en kvinde , hjemmet badeværelset er næsten som et kontor eller et laboratorium : Det er et sted for at få arbejde eller til at eksperimentere . Badeværelset er det sted , hvor kvinder behandle og stil deres hår , fjerne uønsket hår , skjule pletter , skjule rynker og undereye cirkler og anvende standard makeup . Således har et badeværelse i en klassisk nuance Tiffany blå er en passende farve til en kvindes badeværelse , som sådan en skygge minder om den Tiffany smykker butikken og alle ting hænger sammen.

Breakfast at Tiffany 's Bad

Denne type badeværelset er så dekadent og finurlig det er positivt tankevækkende af Holly Golightly . Male væggen en stærk nuance Tiffany blå . Overvej maleri kronen og lister gule til at give rummet følelsen af at være en stor juvel sag . Køb en hvid skygge boks på et hardware- eller håndværk butik og line med en mønstret stof samme farve som Tiffany blå på væggene . Fyld den med skattede genstande , der efterligner tilbehør fra filmen : sort satin albue-længde handsker , perler , en diamant broche og rhinestone-besat sort solbriller . Arrangere dem i kassen som en skærm , pinning dem på plads . Hæng kassen i en fremtrædende position på væggen . Find en vintage plakat fra filmen " Breakfast at Tiffany 's " og ramme den i en udsmykkede guldramme . Hænge det på en modsat væg

Tiffany Blue Beach Bad

Denne type badeværelset bruger berømte Tiffany blå i en helt anden måde : . som på baggrund af en strand eller tropisk-tema badeværelse . Male væggene i badeværelset en lys Tiffany blå , vækker associationer til himlen på en varm solskinsdag . Vælg flise i badet , der er den samme farve som varmt sand . Hænge en creme-farvet linned badeforhæng af den type, de kunne have på hotelværelset af en eksotisk feriested . Hvis badeværelset ikke har et vindue , hænge op et stort maleri eller fotografi af en havudsigt , indrammet i en lys træramme .

Tiffany blå boks Decor

Denne udsmykning ordning udnytter de ikoniske blå og hvid Tiffany boks ved at gøre badeværelset fremkalde følelsen af at være inde i en stor Tiffany 's boutique . Udbudt tapet , der har lodrette Tiffany blå striber skiftevis med hvide striber . Vælg en baggrund , der har en lille satin finish til at give rummet en rig skinnende udseende . For bruseområdet , skal du vælge Vælg fliser med en lignende farveskema , bortset fra hvide fliser , der har en svag metallisk element til dem . Installer antikke belysning såsom messing inventar eller miniature krystal lysekrone lys . Til opbevaring i badeværelset , tegner et træ kuffert Tiffany blå og male en hvid bånd på kryds og tværs det ydre , som om stammen er en overdimensioneret Tiffany boks . Display blå og hvide håndklæder . Hvis du gerne vil , kan du få dem monogram med følgende ord : " Hvis fundet , du vende tilbage til Tiffany 's . "

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et køkken med et tema
 • hvordan man kan dekorere en primitiv stil soveværelse
 • DIY gardinstang indehavere
 • gardin ideer til en glasdør
 • hvordan man kan gemme en fjer træ
 • hvordan man montere lysstofrør
 • badeværelse armatur genbrug
 • hvordan man opbygger et skrivebord i skabet
 • farverige køkken ideer
 • maling og udsmykning id¦er til en køkken & spisestue
 •