Home Design : maleri ideer

Home Design : maleri ideerMaleri til hjemmet design er baseret på at kombinere den rigtige farve med den rigtige konsistens til at skabe en baggrund for resten af indretning og møbler i dit hus . Designe med maling i tankerne betyder at tage til efterretning den psykologiske effekt af bestemte farver samtidig holde sig for øje , at dekorative blomstrer tilføje en tekstur komponent til det hjem, som du normalt ikke kan få fra en anvendelse af en enkelt fast farve .

Special Effects Paint

Special maling effekter , som at skabe en skov korn eller metallisk effekt , kræver brug af en farvet glasur . Sørg for at du har nok glasur blandet op i starten af dit projekt at gøre arbejdet færdigt , fordi gengive præcis den samme farve i en anden mix er ikke umuligt , men det er svært at gøre . Gå videre og gemme en krukke med dine specielle effekter glasur til fremtidig brug, når du behøver at gøre en touch- up .

Maleri Vinduesglas

Overvej maleri vinduesglas til at skabe et unikt design effekt , der vil gøre dit hus stå ud fra dine naboer . Høje loftrum vinduer er specielt gode kandidater til maling kunstneriske mønstre . Høj kvalitet blankt maling anbefales , så længe du giver en grunding frakke og to mellemstrygningsmalinger , ifølge " The House Book ".

Maleri Moods

Color stimulerer visse følelser og gør visse nuancer særligt egnet til visse værelser . Ifølge " Farve med sikkerhed: Din Værelser , din vej, " farven rød stimulerer nogle folks lyster , mens den blå farve undertrykker appetit . Valget af , om du vil dit køkken til at stimulere eller undertrykke lysten til at spise bør tage disse oplysninger i betragtning . Lilla og lavendel anbefales til design i rum , hvor du søger fordybelse . Orange fremmer følelser af varme , hvilket gør det en passende valg for din familie værelse .

Sanselig Illusions

Maleri design kan udnytte visuel perception til at løse arkitektoniske problemer ved at skabe illusioner om, at narre øjet . En lysere farve på loftet end på væggene , kan gøre rummet synes større . Ligeledes kan et loft malet med en mørkere nuance end væggene sætter højt til loftet tættere på. En helt kvadratisk rum kan gives et skud af spænding ved at tilføje byger af levende farver i bands samt blanding farver . " The House Book ", der også anbefaler at male væggen for enden af en lang , smal entre en fed farve for at skabe en slående brændpunkt.

Interiør Dør Artwork

En af de mest forudsigelige dele af næsten ethvert hjem er en ensartet form og design af indvendige døre . En måde at give dit hjem en dristig design ved hjælp af maling er at rive ned inderdør homogeniteten ved at male hver dør med en anden form for design . Invester i en dør med et glas panel og male en repræsentant vægmaleri på det . Male en anden dør med en levende Day-Glo solid og derefter lægge en abstrakt design over en del af det . En fyldingsport kunne bringes til live ved at male paneler en anden farve end resten af døren , og måske en farve , der matcher det omgivende vægge.

Anden Artikel

 • fransk soveværelse stilarter
 • kompaktlysstofrør pærer vs glødelamper
 • strand soveværelse farver
 • cute soveværelse ideer til teenagere
 • DIY flise reglaze
 • hvordan man vælger en bordplade farve
 • hvordan man kan betrække sofapuder
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i mandarin og taupe
 • ideer til børn & teen værelser
 • hvordan man kan gøre skjulte fane gardiner
 •