land badeværelse ideer med brusere

land badeværelse ideer med brusereDen stemning i badeværelset kan afgøre , om du nyder det eller ej . Enten på badeværelset kan være et sted at gå ind og ud , eller det kan være en afslappende oase og en flugt fra resten af verden ( eller i hvert fald resten af huset ) . Land-tema badeværelser kan give en trøstende følelse .

Americana

Intet siger land som god gammeldags stjerner og striber . Mens rød , hvid og blå generelt er forbundet med patriotisk helligdage , mørkere versioner af de samme farver er varme og land . Bourgogne eller rødbrun , marineblå og creme er fremragende valg for et land palet . Sørg for at bruge en masse af stjerner og striber , men ikke overmande den . Desuden er træ dekorationer bedst . For en aroma , stænger kanel eller noget krydret ( muskatnød , kanel æbler ) ville fungere godt .

Have Retreat

Blomster og haver er et par af de ting , der symboliserer landet levende. Du kan bringe dem i dit badeværelse og vær kreativ . Snarere end en papirkurven , skal du bruge en lille tin spand . I stedet for typiske badeværelse indretning som sæbe retter og tandbørste indehavere overveje at bruge en miniature vandkande til for at holde tandbørster . En aluminium vegetabilske kan kan skylles ud og bruges til at holde en bar af sæbe . Friske blomster foretrækkes , men hvis de er for vanskelige at få adgang til regelmæssigt, vil silke blomster gøre . Brug swags omkring vinduer og spejle , og bruge en anden aluminium vegetabilske dåse eller en større aluminium vandkande som en vase . Vær sikker på at du enten bruge stearinlys eller plug-ins til en blomsteragtige aroma .

Cowboys

Cowboys og cowboy hatte er perfekte til land indretning . Brug en cowboy boot ( ideelt en ny ) til at holde ekstra toiletpapir ruller . Brug cowboy hatte at dekorere væggene , hane dekorationer til din tællere , og glem ikke de rustikke , metal stjerner , der ser godt hang på en væg eller på gulvet lænet mod væggen . Du kan endda overveje at bruge en maske pose kyllingefoder til at dekorere din tællere eller på toppen af en pæn stak håndklæder til gæster . Punkter til denne indretning er nemme at finde i butikker som f. eks Cracker Barrel , som er en restaurant, der serverer hjemmebrugsundtagelsen mad og har et land forretning tilknyttet . Ægte læder stykker ville give en autentisk aroma til rummet .

Anden Artikel

 • badeværelse remodeling & design
 • badeværelse armatur genbrug
 • Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lys
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med chokolade farver
 • badeværelse ideer til en mandlig
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • underlige badeværelse ideer
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • en luksus badeværelse renovering guide
 •