hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser

hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliserMatchende en lime grøn 1950'erne badeværelse fliser (eller retro farve for den sags skyld ) kan være frustrerende og tidskrævende , selvom det er fuldt ud muligt . Du kan have til at afveje den tid og forskning , der er involveret først at se, om det er noget du ønsker at forfølge . Der er muligheder til rådighed til at hjælpe dig med at finde afløsere , og moderne indretning lagre , der tilbyder moderigtige 50'er farver

Du skal bruge: .
delt eller eksisterende flise
Notebook .
Pen .
Internetadgang .
Digitalkamera .


1 .
undersøge de eksisterende flise for at se om du kan finde en model eller gøre nummeret eller producentens navn . Dette kan hjælpe dig i din søgning.
to .
Ring eller besøg fliser forretninger og hjem forbedring centre i nærheden af dig . Dit mål er at se, om de bære noget i limegrøn øjeblikket i deres katalog , eller hvis de tilbyder nogen form for farvetilpasning tjenester . Hvis du kender mærke og model , kan du bede om en cross-farve check . Stille en masse spørgsmål , som de kan vide af en specialist , der kan hjælpe dig . Det det højst usandsynligt at finde en original flise foretaget af samme fabrikant , men nogle gange ældre hardware butikker, der har været i virksomheden i år kan have uåbnet kasser i deres loftsrum eller kældre , bare venter på at blive fundet .
3 .
Søg ud og evaluere lokale kampe , hvis noget lignende er fundet. Farve er af yderste vigtighed, så hvis flisen kampe ColorWise men du er usikker på tykkelse , ikke ærgre sig . Du kan foretage mindre tykkelse ændringer ved hjælp af hjemmelavede løsninger . Hvis for tynd , så prøv en vandtæt underlag af mesh , wire eller injektionsmørtel indtil den flise er tyk nok til at sætte på plads . Hvis for tyk , sand tilbage let at fjerne nogle tykkelse . Hvis din flise er fundet i dette trin , skal du sørge for at købe et par , så vil du have ekstramateriale .
4 .
Consult internettet . Der er mange flise butikker og antikke isenkræmmere , der farvetilpasning , der kan være uden for dit lokale områder . Du skal muligvis tage præcise billeder med dit digitale kamera og forelægger et par onlineforhandlere med henblik på at se, om de kan matche noget i deres katalog . Da retro farver er " in " igen, kan du bare være i lykke . Også søge efter nøgleord såsom " retro fliser , " moderne flise , "eller " retro badeværelse fliser ", som nogle steder tilbyder nu en serie af moderne 1950'ernes farver i deres katalog .
Som en sidste udvej , tilbyder nogle selskaber skik -farvet , specielt kakler . Dette er meget dyrt , og du kan være påkrævet at placere en minimum ordre og du vil ende op med en Overstock af fliser

gode råd og advarsler


 • Hvis du er . tvunget til at betale op mod $ 30 for en farve-matchede flise , kan du vælge at lave " økonomiske mønster styling " i dit badeværelse . Hold din oprindelige limegrøn , visse fliser fjerne for at skabe et mønster , der erstatter med nye økonomiske fliser i en skiftende farve ( for eksempel en lime og lyserøde badeværelse , hvor du udlignet med pink håndklæder og tropiske indretning ) . Et andet eksempel kunne være kalk og sort for en mere dramatisk effekt . Denne " mønster styling " vil blive lettere , mindre tidskrævende og mere omkostningseffektivt i det lange løb .
 • Når du sender digitale fotos til oprindelige krav , sikre, at når der findes et match , sender du en skår eller et stykke af din eksisterende flise for den færdige matchede udskiftning . Ellers kan din digitale foto farver blive forvrænget i den anden ende , og du kan ende op med en flise en nuance off .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne maling fra væggene i badeværelset
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med flise
 • en luksus badeværelse renovering guide
 • badeværelse makeover opdatering ideer
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser
 • hvordan man kan omforme en gammel badeværelse kabinet
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 •