hvordan man kan forbedre et badeværelse med farverige fliser

hvordan man kan forbedre et badeværelse med farverige fliserUdsmykning et badeværelse med farverige fliser kan gøre en storslået erklæring i dit design og kunstneriske stil . Flise skaber en romantisk og påvirkelige visuelle appel , der er perfekt til næsten ethvert badeværelse da © cor . På grund af den alsidige og robuste karakter af fliser , holder den op godt i badeværelset områder , der ofte udsættes for fugt . Fliser kan bruges på mindre arealer som gulve og vægge , eller det kan bruges i mindre mængder til accent en specifik del af badeværelset . Selvfølgelig er det strejf af farve , som det tilfører et badeværelse værd investering .

Du skal bruge:
Sheets
. Målebånd .
Vævede eller Broderet båndet .
Strygbart .
Jern .


1 .
Tile er perfekt til en backsplash
farverige fliser kan visuelt stimulerende og nyttig i et badeværelse , når det bruges som en backsplash . Vægplader bag en vask tendens til at få våde og spottet over tid , så en flise backsplash er langt mere praktisk og nyttig . Selv i små mængder , kan flise gøre en dramatisk effekt , når det anvendes som en backsplash . Tile introducerer både farve og tekstur til et badeværelse , og en backsplash er den perfekte måde at inkorporere disse elementer i badeværelset . Keramik , porcelæn , metal , sten og glas fliser er alle muligheder for at backsplash i et badeværelse .
2 .
Tile er perfekt til en mosaik
Farverige fliser kan organiseres i et simpelt mønster for at skabe et inspirerende badeværelse mosaik . Strålende farver og dynamiske mønstre kan bidrage til at fremkalde en munter og indbydende appellere til dit badeværelse . Disse farverige fliser kan placeres i en cirkulær , firkantet , eller firkantede mønstre at hjælpe med at designe en mosaik væg eller brusebad område . Mosaikker minder om den toscanske motivet , så de relæ en besked , der er varm og indbydende . En mosaik lavet af flise vil modernisere og opdatere næsten ethvert badeværelse .
3 .
Tile er perfekt til en bruser
farverige fliser kan være en farbar vej for en brusebad område i et badeværelse . På grund af den ekstreme temperaturer og maksimal eksponering for vand og fugt , flise er en af de bedste valg for et brusebad . Stilfuld fliser kan tilføje en helt ny dynamik til et brusebad eller badekar område . Med den formelle og uformelle muligheder i badeværelset fliser , kan du oprette en varm og hyggelig brusebad område , eller en , der er lyse og muntre . For en mere levende og kunstnerisk design , kan du placere stykker af farvestrålende fliser blandede med hvid eller off-white stykker flise . Eller du kan blot anvende farverige fliser til de områder omkring vandhaner og brusehovedet . De fleste typer af brusebad flise til badeværelset har en glathed , der giver lys til bryder giver mulighed for maksimum af lys i området .

Anden Artikel

 • cool skole badeværelse ideer
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • underlige badeværelse ideer
 • hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser
 • hvordan man vælger nyt badeværelse farver
 • badeværelse makeover opdatering ideer
 • hvordan man kan forbedre et badeværelse med farverige fliser
 • en luksus badeværelse renovering guide
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • hvordan du installerer glas hylder i et badeværelse
 •