en luksus badeværelse renovering guide

en luksus badeværelse renovering guideEn luksusbadeværelse tilføjer skønhed , stil og værdi til ethvert hjem . Hvis du tager på dette meget interessant projekt , skal du huske dit budget og det udseende , du ønsker, og være sikker på at du vælger den rigtige entreprenør til at gøre arbejdet

Budget , Style og Contractor

En luksusbadeværelse renovering begynder og slutter med penge , så det er meget vigtigt , at du først starter med et budget på en korrekt vurdering , hvad du ll være udgifter . En luksus badeværelse koster omkring $ 52,295 for arbejdskraft og materialer , ifølge en nylig figur fra Remodeling magasin . Som en sammenligning kører en mid -range badeværelset for omkring $ 16,142 .

Tænk om de store faciliteter, du kan erstatte , såsom gulve , toilet , badekar og bruser . Overvej at tilføje to håndvaske med bordplader lavet af materialer som granit eller sten . Belysning renovering kan omfatte ikke kun nye armaturer , men et nyt vindue eller en ovenlys .

Nedbryde dit budget ved at se på de emner , du ønsker mest i dit badeværelse , og sammenligne priser baseret på mærke og stil for at se, hvad der er i din prisklasse . Kig på magasiner og bøger , der viser luksuriøse badeværelser og bemærk stilarter, der passer til din smag . Hvis en sunkne Whirlpool Jet badekar eller marmor skranker er virkelig vigtigt for dig , kan du beslutte billigere gulve .

En anden måde at finde det udseende, du ønsker, er at besøge model hjem i dit område , som har som regel de nyeste opgraderinger . Sommetider ejendomsselskabet kan sætte dig i kontakt med bygherrer , som har gjort det arbejde , som kan være i stand til at henvise dig til velrenommerede entreprenører , der har arbejdet for dem .

Interview flere generelle entreprenører , før du vælger en . Det er det afgørende person, der vil tage din luksus badeværelse fra idé til virkelighed , og det er vigtigt at finde en , der vil gøre et godt stykke arbejde , fuldføre opgaven til tiden og holde sig inden for dit budget .

De statslige licenser bestyrelsen for entreprenører i Californien byder på tips til leje en contrctor , herunder at få vurderinger skriftligt , kontrol licensen for entreprenøren med din lokale statslige licenskontor , bekræftede, at han bærer arbejdstagers kompensation forsikring for medarbejderne , og hvad man kan forvente at betale som en ned betaling . Check at se, hvad din tilstand kræver for entreprenører til at beholde deres licenser . Når dit toilet er trukket ud , din VVS udsat for, og dyre fliser skæres i dit hjem , vil du blive glad for at gik til ekstra besvær .

Anden Artikel

 • cool skole badeværelse ideer
 • lille mester badeværelse design ideer
 • badeværelse ideer til en mandlig
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med chokolade farver
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • badeværelse armatur genbrug
 • badeværelse remodeling & design
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • hvordan man vælger nyt badeværelse farver
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 •