Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lys

Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lysBelysning problemer kan være mere end irriterende , kan de være farlige . Hvis du har et problem med dit badeværelse forfængelighed lys ikke fungerer korrekt , kan du foretage fejlfinding nogle spørgsmål selv . Da badeværelset er konstant fuld af fugt , er det virkelig vigtigt at løse eventuelle belysning problemer med det samme for at forhindre en mulig kort eller brand .
altid gå til din breaker boks første til at sikre den breaker ikke rejse. Hvis du ser en afbryder i den midterste position , og ikke til venstre eller højre , så bare slukke for den og derefter på . Det er nu nulstillet

Du skal bruge: .
Elektrisk tester for lys stikkontakter
. Elektrisk tester med bip .
Skruetrækkere .
Pærer.
Wire nødder .
Lyskontakt .
Lampen .


en .
Du kan have en bar lys type armatur til din forfængelighed lys . Inspicere for at se, om nogen pærer er brændt ud eller løs . Selv hvis en pære vises ud , kan det skal bare skrues i at gøre det arbejde . Du kan ryste pærer , der ikke arbejder på at afgøre, om du ikke kan se eller høre en løs filiment . Hvis det er tilfældet , erstatter bare pæren . Sørg for ikke at overskride fabrikantens maksimale pære effektforbrug , eller du kan forårsage en brand . Denne pære rating er normalt angivet på en lille folie mærkat placeret inde i hver pære fatning . Hvis dette ikke løser dit problem , gå videre til næste trin .
2 .
Brug dine elektriske tester for lette stikkontakter og kontrollere hvert stik at se, om de får magten . Normalt du vedhæfte den ene ende til midten af soklen node og den anden ende kan røre metallet side . Læs testeren vejledningen for nøjagtig retninger . Hvis lyset stikkontakter ikke får magt , gå videre til næste trin . Hvis lyset stikkontakter bliver magt , gå videre til næste trin , eller du kan have behov for at udskifte lampen .
3 .
Brug din elektriske tester med bip og tjekke effekt ved skifte . Fjern dækpladen over kontakten med skruetrækker og fjern kontakten selv så godt. Hold din tester til hver af de to terminaler , og sørg for du får magt . Hvis ledningerne er hot , men kontakten er ikke i orden , så erstatte det . Bare farve matcher ledninger til den nye switch og tilslutte den . Hvis dette ikke løser dit problem , skal du gå videre til næste trin .
4 .
Fjern lys dækning ved hjælp af din skruetrækker . Træk forsigtigt elektriske ledninger ud af bagsiden af basen . Brug din audio tester for at se, om det bipper , hvilket betyder magt er til stede . Hvis det er tilfældet . tjekke for løse forbindelser Udskift wiren nødder , hvis nødvendigt. Hvis dette ikke bliver dit lys i gang , kan du bruge en professionel elektriker .

gode råd og advarsler


 • Hvis du stadig har ingen lys efter at have fulgt ovenstående trin , Har du sandsynligvis en kort i din ledninger eller andet sted . Du bliver nødt til at få en elektriker til at hjælpe dig . Elektrikeren kan finde shorts bag væggene med sin specialiserede værktøjer .
 • Anden Artikel

 • cool skole badeværelse ideer
 • badeværelse armatur genbrug
 • lille mester badeværelse design ideer
 • Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lys
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
 • badeværelse makeover opdatering ideer
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • badeværelse remodeling & design
 •