badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer

badeværelse walk -in flisebelagt bad ideerNogle gange et brusebad kan være meget mere end en måde at få rene . Med den rette indretning og tilbehør , kan en flisebelagt bruseniche være en flugt --- et hjem spa , der kan bringe dig fred og afslapning . Dit valg af fliser , inventar og farver vil være de centrale i at designe den perfekte våde oase .

Hvad er en Walk -in brusekabine ?

En walk- in shower er en ikke-lukket område af badeværelset , der normalt indeholder mere end et brusebad hovedet og er ofte adskilt fra de vigtigste del af badet området ved en flisebelagt væg eller et glas panel . Bruseren kan have klart glas eller plexiglas døre , eller være åbne uden en dør . Gulvet i bruseren bør være en anelse skrå mod afløb , så vandet ikke samle sig i hjørnerne , men i stedet løber fra væggene direkte mod afløbet .

brusearmaturer

Der er et stort udvalg af brusearmaturer og dit valg vil sætte tonen i din walk -in bruser området . En vandret eller lodret brusebad panelet kan huse flere brusehoveder på forskellige niveauer og sider af bruseren-pris bestemmes af , hvor mange sprøjtemidler , du installerer. Det er muligt at installere en damp brusebad hovedet i enheden så godt, som giver dig en komplet spa i dit eget badeværelse . Rustfrit stål kampe er langt den nemmeste at holde rene og skinnende , men du vil måske foretrække en dekorativ blomster mønster porcelæn eller den elegante endnu forholdsvis overkommelige look af messing . Olie gned bronze er også ret nemt at vedligeholde , som er børstet nikkel , men nikkel armaturer kan køre så højt som en tusind dollars .

Valg fliser

Ved valget flise til din walk- in shower du ville gøre klogt i at huske , at du kommer til at se på dette i lang tid . En kombination af rustikke italienske fliser i en murer mønster toppet med en række eller to af mindre firkantede mosaik-type fliser , der er i diamant mode kan oprettes fra enhver kombination af farve og design . Udseendet af en gammel romersk bad er nu nemt nås uden brug af egentlige marmor-men gå efter den ægte vare det, hvis du har råd til det . Purister måske gerne det rene look af mousserende hvide porcelæn hele for en moderne , strømlinet udseende , måske med en stribe af sort fliser i bunden , i midten eller i nærheden af loftet . Brusebad fliser kan være lavet af glas , sten , marmor eller metal , og de kommer også forklædt som brosten , grus patches og sågar græs papir . Glem ikke, at du ikke er begrænset til de fliser fås i løs vægt på din lokale home forbedring butik . Du kan oprette dit eget design på papir først-ved hjælp af alt fra fotografier til fossiler-og så har de designet custom -made i flise .

Anden Artikel

 • kids ’ vægfarver
 • hvordan man kan måle for cafe gardiner
 • hvordan du søger udsmykning ideer til mit nye hjem
 • prikker på væggene udsmykning idéer
 • hvordan man lægger skuffe trækker
 • billede hængende metoder
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse billigt
 • hvordan man male et værelse brun
 • hvordan man kan forbedre leve i en enkelt bred trailer
 • hvordan de skal dække en lampe ledning
 •