badeværelse makeover opdatering ideer

badeværelse makeover opdatering ideerEt badeværelse er den dyreste plads til at omforme i hjemmet udover køkkenet . Det er også et rum , der vil bringe en stor afkast i videresælge værdi . Hvis du er klar til at ombygge et dateret badeværelse , bør du overveje stil , bruser og badekar surround , køkkenbordet , gulve og tilbehør såsom lys og hane sæt . Alle disse kan give dig en smuk , opdateret badeværelse .

Style

Den valgte stil til en ombygget badeværelse i høj grad vil bestemme de fleste af de andre valg . Stilarter at overveje, er moderne , traditionelle , land og moderne . Det er også muligt at vælge en stil, der er tema -baseret . For eksempel , hvis du ønsker en orientalsk eller en tropisk look , vælge materialer , farver og udsmykning , der vil give dig den specifikke ser

Bordplader og Dræn

Indstillinger for bordplader omfatter granit . produceret quartz , hvilket er en imitation af de højere ende bordplader ( granit , kalksten eller marmor ) og forventes at ridse , keramik eller sten fliser og solid overflade, som er lavet til at ligne natursten . Vasken , som du vil sætte med køkkenbordet kan være forsænket ( der ligger i tælleren ) eller fra et fartøj ( sæt på toppen af køkkenbordet ), og begge kommer i mange forskellige farver , former og materialer . Du har også sort af en piedestal vask , som er en fritstående vask uden forfængelighed og køkkenbordet . Piedestalen vasken er en mulighed at overveje , når pladsen er begrænset .

Gulvbelægning

Der er mange muligheder for gulvbelægning , når de foretager over et badeværelse . Disse muligheder omfatter laminatgulve , skrællen -n-stick vinyl flise , VCT ( vinyl sammensætning flise ) , keramik eller porcelæn fliser , og natursten fliser . For at øge værdien af hele hjemmet , ved hjælp af keramik , porcelæn eller natursten fliser i badeværelset er vejen at gå . Og mere specifikt , kan natursten fliser betale for sig selv i enden, og er typisk værd de ekstra omkostninger . Endt installation selv kan spare dig for en enorm mængde penge . The Home Depot og andre store kasse hjem forbedring butikker tilbyder gratis flisebelægning klasser på weekenden og er godt værd tid investeringen .

Badekar , Brusebad og Surround

Det er her pengene kan enten være givet godt ud eller blot spildt . Et badeværelse makeover er ikke komplet uden at fjerne den gamle porcelæns- belagt stål badekar og erstatte det med en dyb , jetted afslapning badekar , der vil tillade dig at gøre dit nye badeværelse en destination og en flugt . Få surround materialer som attraktive , holdbare og nemme at passe , som keramik , porcelæn eller natursten fliser . Glem ikke at forsegle flise og injektionsmørtel til at holde dem flotte i mange år fremover . Find kar og brus hardware , der matcher forfængelighed armaturer som et sæt . Dette vil binde de to områder sammen og strømline udseendet af hele badeværelset .

Lys

Lys kan gøre eller bryde et badeværelse makeover . For lidt lys , eller lyskilder i alle de forkerte steder , kan virkelig sætte en dæmper på en ellers fantastisk badeværelse design . Tilføjelse spejle på vægflader bag væg-monteret Sconce lamper vil lyse ethvert badeværelse ved at udvide rækkevidden af lyset . Reflekterede lys vil gå en lang vej . Brug forsænket kan lys for en varm , omgivende lys føler . Må ikke være bange for at supplere elektrisk belysning med naturligt lys kilder som høje vinduer og ovenlys . Naturlig belysning er også den bedste kvalitet af belysning til rådighed .

Anden Artikel

  • hvordan man kan dekorere et badeværelse med chokolade farver
  • badeværelse makeover opdatering ideer
  • badeværelse remodeling & design
  • badeværelse armatur genbrug
  • cool skole badeværelse ideer
  • underlige badeværelse ideer
  • badeværelse ideer til en mandlig
  • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
  • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
  •