underlige badeværelse ideer

underlige badeværelse ideerWeird badeværelse ideer kan ikke passe de fleste menneskers smag , når i kommer til at bygge et badeværelse , men de tilbyder unikke muligheder for kreativt design . Hvis du forsøger at oprette chokerende badeværelser , der tiltrækker kunder til din virksomhed , eller hvis du bare forsøger at komme væk fra fælles indretning valg , mens remodeling dit hjem , er der ingen lov mod at skabe en underlig badeværelse .

Bling Badeværelse Id¨¦

Opret en underlig badeværelse , der er mousserende , glitrende og fuld af displays til rigdom for en " bling " stil . Brug en toilet , vand vandhaner , vand håndtag , skuffe håndtag , skuffer og skabe , der er omfattet i klar rhinestones . Brug metallisk guld til tællerne , håndvask, bruser og badekar . Dække gulvet med guld firkanter indlagt med glitrende rhinestone chips . Hænge en diamant eller juvel-tema badeforhæng fra en gylden gardinstang og tilføje nogle matchende håndklæder .

Cave Badeværelse Idé

Indse nogen drømme du måtte have om at leve i en hule ved at oprette en underlig badeværelse med en hule tema . Brug reel eller kunstskind rock til at dække gulv, vægge og loft . Tilføj ekstra rock til at give rummet en afrundet , grotte føler . Brug sten i en lidt lysere farve end den etager for at skabe skranker, dræn , brusebad og badekar .

Tilføj nogle langsomme vandfald funktioner til den underlige badeværelset hulen for at give det en "rigtig hule " fornemmelse. Prøv at installere en lille tud i nærheden af loftet , der drypper vand ned stenmur og i vasken . Brug faux muslingeskaller til vandhaner og håndtag . Brug en vin-tema badeforhæng og matchende håndklæder som accent stykker . Tilføj nogle potteplanter til at give hulen en jordiske stemning .

Crowded Badeværelse Idé

Brug assorterede maling til at oprette en underlig badeværelse til at spille med folks sind og gøre dem ekstremt ubehageligt. Du kan efterlade alt i badeværelset som det er , bortset fra farven på væggene . Male væggene en himmel blå med en tynd kant af græs grøn i bunden . Dækker væggene med farverige malerier af livet størrelse folk står i en menneskemængde og stjernespækket mod toilettet .

Monster Badeværelse Idé

Brug en monster tema til at skabe en underlig badeværelse , der viser din sans for humor . Paint to , store , cartoonish øjnene på front- side af en hvid toilet toiletstol til at skabe et toilet monster . Placer en rød sæde og hvide låg på toiletstol til at skabe uhyret mund . Indstil en lodne , faux-pels mat på toppen af toiletstol til at skabe monstre hår .

Tilføj nogle endelige tilføjelser til at binde sammen monster tema i den underlige badeværelset . For eksempel hænge monster-tema håndklæder og gardiner i badeværelset . Brug et monster-tema badeforhæng , bademåtte , tandbørsteholder og /eller sæbe dispenser . Sæt claw kroge på væggene til at hænge håndklæder , vaskeklude og gardinstænger . Tilføj nogle monster masker eller male nogle monstre til at dekorere væggene .

Anden Artikel

  • underlige badeværelse ideer
  • cool skole badeværelse ideer
  • badeværelse armatur genbrug
  • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
  • badeværelse remodeling & design
  • badeværelse ideer til en mandlig
  •