cool skole badeværelse ideer

cool skole badeværelse ideerNår de fleste mennesker tænker på skolen badeværelser , de fremtrylle begrebet en beskidt , nusset sæt boder måske i en decideret utiltrækkende avocado eller mint grøn . Du husker måske badeværelser på din skole som en mindre end æstetisk tiltalende sted at være . Dette er dog ikke at være tilfældet. Der er en række måder at gøre kedelige gamle badeværelser i hip , moderne rum fuld af hygiejne øge udstyr , miljøvenlige produkter og nydeligt billeder .

Automatiseret udstyr

Hjælp forbedre elevernes hygiejne og tage skridt til at spare miljøet ved at installere automatiske anordninger i badeværelset . Auto-flush toiletter , motion sensor dræn , automatisk dispensering sæbe pumper og bevægelsesfølsomme håndtørreapparater alle tillade studerende til at gøre deres forretning hænderne fri og dermed mindske overførsel af bakterier fra en elev til en anden . Disse værktøjer også, at ingen vand er tilbage på , er urimelig sæbe brug frarådes og håndtørreapparater blæse kun så længe som nødvendigt. Ved at installere automatiske enheder i din skole badeværelse, vil du ikke kun medvirke til at forbedre sundheden for dine elever og miljøet , men også skabe en elegant , teknologisk og moderne toilet -rum.

Stall Talk Nyhedsbreve

Slå toilet tid til videnopbygning tid ved at placere stall tale nyhedsbreve i hvert badeværelse stall . Installer billig plastik rammer på indersiden af badeværelset døre og regelmæssigt sted informativt læsestof ind i dem . Denne praksis er almindelig på stadion eller koncertsteder , hvor lignende rammer er ofte bruges til at vise sponsorer ' reklamer . I en skole , kan disse reklamer erstattes med sundheds-og wellness relaterede faktablade , den mest aktuelle udgave af skolens avis og lister over gåder og vittigheder . Studerende nyder at læse disse små godbidder og placeringen af denne læsestof tilføjer lysstyrke og spænding til den kedelige badeværelset indstillingen .

Mirror Meddelelser

Giv eleverne noget at se i spejlet , end deres refleksion . Placer beskeder på badeværelset spejle , at de studerende kan læse , mens de vasker op . Dette vil tilskynde de studerende til at bruge en større mængde tid at vaske deres hænder , som vil hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen i skolen . Selvværd bygning budskaber interessante miljømæssige factoids gøre store tilføjelser til skole spejle . Du kan enten have disse meddelelser permanent malet på spejlene , eller i stedet blande det op med jævne mellemrum og tillade, at personale eller en betroet gruppe af studerende at bruge vandopløselige markører og regelmæssigt male ny tekst om spejlene .

Creative maleteknikker

Du kan slå væggene i badeværelset til en veritabel mini-museet ved at ansætte nogle kreative maleteknikker . Brug stærke farver i hele badeværelset , da disse farver vil gøre rummet og fange studerendes interesse . Også beskæftiger bistand fra kunsten klub eller lokale kunstnere og bede dem om at hjælpe med at give din plain badeværelse nogle pizzaz ved at male et vægmaleri på en væg eller dekorere indersiden af badeværelset boder . Hvis du virkelig ønsker at skabe en mindeværdig toilet , kan du bruge faux maleteknikker og dekorere hver stald på en anden måde giver badeværelset brugerne til at føle som om de er trådt ind i en tidsmaskine , hver gang de besøger toiletstol . Paint en bås til at ligne en lys og solrig , vilde blomsterfyldte eng , male en anden til at se ud som om du er i en gamle verden slot komplet med ru , grå mursten og en vindebro exit .

Anden Artikel

  • underlige badeværelse ideer
  • badeværelse armatur genbrug
  • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
  • badeværelse remodeling & design
  • badeværelse ideer til en mandlig
  • cool skole badeværelse ideer
  •