tips til at gøre et stort soveværelse romantisk

tips til at gøre et stort soveværelse romantiskDen store soveværelse bør være et sted for hvile , afslapning og tilflugt fra travle liv og den byrde af ansvar . Det bør være et sted for komfort og romantik . Hvis du går i seng hver nat eller vågner op hver morgen undrer din master soveværelse ikke forlade dig følelsen romantisk tilbøjelig , kan det være tid til at revurdere din udsmykning valg . Med et par vigtige tips , kan du gøre selv den mest uinspirerende soveværelse til en romantisk pusterum .

Paint

Tilføjelse af en maling farve til væggene er ofte den nemmeste måde at inspirere en lille romance i det store soveværelse . Væggene er malet i standard builder hvid kan forlade rummet ser barske og strenge i stedet for varm og indbydende . Alt for lyse nuancer maling kan efterlade dig eller din ægtefælle rastløshed og uro i stedet for romantisk . Vælg en blød væg farve i enhver nuance , der gør dig og din partner føler sig rolig og indhold . Jordfarver kan skabe en følelse af varme og pleje , og nuancer af blå , grøn eller grå kan føle sig kølig og komfortabel .

Lys

Den rette belysning er afgørende for den romantiske stemning i ethvert soveværelse . Stearinlys sætte scenen for romantik , kan så nogle strategisk placeret stearinlys i hele soveværelset medvirke til at skabe en kælen stemning . Du bør også overveje alle de andre lyskilder i soveværelset og vurdere pære effekt , der anvendes i hver lygte . High- watts pærer er ideelle til at læse , men ikke for romantik . Skifte ud lamper eller armaturer med lavere watt pærer , eller installere lysdæmpere , så du kan kontrollere niveauet af belysning når du vil.

Stof

Vælg stof til dit soveværelse , der appellerer til din romantiske side . Selv om bomuld kan være holdbare og praktiske , master soveværelse er en plads, der kræver, at du splurge på mindst et par punkter at låne en følelse af luksus . Læg en overdådigt område tæppe ned , hænge en dramatisk baldakin fra sengen eller investere i nogle silkeforhæng at indramme vinduerne i elegance . Køb en overdådig sengetæppe og bløde puder , der tilføjer skønhed og vende din seng til den romantiske omdrejningspunktet for dit soveværelse .

Clutter

Ryd ud rod i det store soveværelse til at holde de følelser af romantik i live hver dag . Gamle aviser tilbage på gulvet , kan bunker af vasketøj på en skammel , en uredt seng eller madrester og beskidte tallerkener på en natbord aflede opmærksomheden fra det rolige , romantiske følelse, du har arbejdet så hårdt for at designe i dit soveværelse . Hold din plads ren og overskueligt , så den romantiske design kan skinne igennem .

Anden Artikel

 • italiensk udsmykning idéer til gardiner
 • bestemme de korrekte højde af et spejl eller medicinskabet
 • musik soveværelse ideer til en dreng
 • hvordan man kan dekorere en moderne traditionel badeværelse
 • udendørs dæk belysning ideer
 • interiør trim stilarter
 • omkring halvdelen dekorative piedestal kolonner
 • hvordan man tapet med tekstiler
 • hvordan man kan vælge en flise størrelse for en lille badeværelse
 • udsmykning idéer med golfklubber
 •