tips om at gøre et stort soveværelse romantisk

tips om at gøre et stort soveværelse romantiskLok en særlig person ind i soveværelset (eller behold den person, der ) med højre hånd i rummet . At være romantisk , skal der træffes den tid i soveværelset en behagelig sanseoplevelse . Ved at fokusere på elementer af syne , berøring og lugt , kan du forvandle din master soveværelse i en sanselig, romantisk rum .

varme farver

Lyseblå vægge kan fremkalde følelser af ro og ro , men sådan cool farver don ' t oversætte til romantik såvel som varme , ild farver som mørk rød . Leatrice Eiseman , forfatter til bogen " Farver for alle dine Mood, "fastslår rød er et stærkt symbol for sex , fristelse og forførelse , montering med temaet en romantisk soveværelse . Hun hedder Cleopatra dækkede gulvet med røde roser , når de foretager middag for hendes elsker , Marc Antony .

Mal dit vægge i varme jordfarver som rødbrunt eller chokolade . Hvis du ønsker at holde fast i en neutral farve som hvid eller tan , indarbejde varme farver med valget af gardiner , puder , tilbehør og sengetøj . Tilføj accent farver i blomme , orange , guld og gul

Lys

Tænk over stemningen i en romantisk restaurant : . loftslampe er svagt og Diners adfærd samtale over flimmer af stearinlys . Dit soveværelse skal være tændt på samme måde at gentage denne romantiske omgivelser. Ideelt set installere loftslampe med en lysdæmper eller en switch , der tillader flere indstillinger af lysstyrke . Hvis denne installation er omkostningseffektiv uoverkommelige , benytte alternative belysning i form af mørk-farvet papir lanterner , julelys spændt i hele rummet eller en bordlampe med en lysdæmper .

Stearinlys er også obligatorisk for en romantisk soveværelse . Afsæt en natbordet bord til bloklys og te stearinlys i forskellige størrelser . Hold en lighter i skuffen for hurtig adgang . Vælg stearinlys med tunge dufte som kanel , krydderier og moskus i modsætning til et lyst citrus duft .

Canopy Bed

En romantisk soveværelse have følelsen af intimitet og afsondrethed . Denne stemning er opnået ved brug af en himmelseng . På høje fire-post seng , hænge sløret , skinnende gardiner , der kan drages omkring dig og din kæreste . Et billigere alternativ er at hænge myggenet omkring sengen . HGTV. com fremhæver et soveværelse , der tilføjer en baldakin til loftet og bruger et stearinlys-baserede hovedgærde .

Bedding

Sengen er både kernen i rummet og generelt omdrejningspunktet for en intim oplevelse . Som sådan bør det være visuelt indbydende og også komfortable. Invest in tykke , plys sengetøj og lagner med en høj trådantal . Vælg strøelse , der er blød og luksuriøs at røre ved, som omfatter stof som silke og fløjl . Tilføj en skum rullemadras til sengen for at øge komforten .

Wall Art

Billeder af tegneseriefigurer sjældent overbevise nogen til at dvæle i soveværelset . Nogle væg plakater , dog kan være romantisk og smagfuld . Vælg en Georgia O'Keeffe maleri af blomster , der er kendt for deres erotiske symbolik . Eller vælg billeder af klassiske køn ikoner som Marilyn Monroe eller pinup piger i 1950'erne .

Anden Artikel

 • hjemmelavet afskårne blomster mad
 • den bedste undersøgelse lamperne
 • typer af træsenge
 • hvad er soveværelse interiør design ?
 • hvordan man kan dekorere med Warren Kimble tilbehør
 • karakteristika victorianske møbler
 • hvordan man kan sy boksen fold sengeforhæng
 • udendørs boligareal udsmykning idéer
 • ideer til matteret glasdøre
 • hvordan man kan hænge lysekroner DIY
 •