syre farvning hemmeligheder

syre farvning hemmelighederAcid farvningen er en måde at kvikke op en kedelig betongulv . Syre plet arbejder på samme måde som bejdse , idet det skjuler ikke overfladedefekter men i stedet øger dem . Korrekt forberedelse af konkrete for plet vil sikre flotte resultater . Brug ikke polymerbaserede reparation forbindelser , da de ikke vil farve korrekt . Inden farvning , sand overfladen med en maskine lavet til jobbet . Et konkret slibemaskine kan lejes fra et hjem forbedring center .

Acid Farv Ansøgning

Massefylden af en betonoverflade er ikke ensartet overalt. Porøse områder af betonoverfladen vil absorbere mere plet end tættere områder , skabe vandpytter . En prætest kunne gøres med vand for at finde de områder , som modstår absorption . Selv om producentens anvisninger normalt stat til at anvende de sure pletten jævnt over overfladen ved hjælp af en pumpe op sprøjte , vil du have bedre resultater ved anvendelse af syre til overfladen , indtil det er mættet , men ikke puddled . Anvende et andet lag efter det første lag har reageret vil sikre fuld dækning og fuld farve depositum .

Saw Nedskæringer

Hvis du er farvning et design , der kræver mere end én farve , skal du sørge for at adskille farver ved at skære grænser , eller sav skærer med en håndholdt konkrete fælles sav. Syre plet vil bløde under tape og caulk .

Brush

Beton indeholder mange små huller og luftlommer . Syre pletten bør skrubbes ind i en betonoverflade for at sikre tilstrækkelig absorption . Du vil sandsynligvis se at din lokale isenkræmmer for en syrefast pensel og vil kun finde en lille 6- tommer pensel . Hvis du har en stor betonoverflade til pletten , kan du se på den lille børste og være fristet til at udelade skrubbe processen . Syre pletten ikke indeholder nok syre til at opløse plastic , så enhver plastik-strittede kost eller børste vil fungere fint . Til store arealer , plast a- strittede skub kost ville være en effektiv måde at flytte syre rundt .

Mop

Overfladen af betonen er ofte ikke glat . Når du vasker overfladen for at neutralisere den syre pletten , skal du ikke bruge en uld eller garn moppe . Den ru overflade vil trække små tråde af fibre fra moppen , og efterlader overfladen temmelig behåret . Du vil ikke kunne se fibrene , indtil du har anvendt sealer , når det er for sent . Fibrene er umuligt at fjerne og kan ødelægge hele projektet , afhængigt af den ønskede udseende finish . Den bedste moppe at bruge , er en lavet af T-shirt stof .

Sealer Ansøgning

Må ikke anvendes sealer indtil overfladen , samlinger og så skærer er tørre . Så vidt sealere gå , er det almindeligt at tænke tykkere er bedre . Tyk sealerne tendens til at forlade pensel eller rulle linjer og tager længere tid at tørre . Jo længere det tager for en sealer at tørre , jo større er chancen for sagen , såsom støv , får stukket i finish . Da temperaturen stiger , udvider beton og frigiver luft , og da det køler ned det trækker luft ind en større chance for luftbobler opstår i tykke sealer på grund af konkrete udvisning af luft . Det er bedst at anvende en udtyndet første lag sealer med en sprøjte i aftentimerne , når betonen trækker luft i. Du kan derefter følge med tykkere andet og tredje lag .

Sealer

Når overfladen er plettet , er udendørs , skal det være forseglet med en akryl eller silan sealer . Til indendørs brug, må kun anvendes urethan eller epoxy sealere . Altid anvende mindst tre lag sealer for enhver syre farvning projekt .

Anden Artikel

 • Listen over værktøjer til værelse designe
 • den korrekte måde at hænge gardiner
 • engros rustikke gaver
 • hvordan man laver en walk - in closet et rum til baby
 • toscanske maleri & udsmykning
 • hvordan man forbereder en spisestue indstilling
 • hvordan man kan gøre unikke håndklæde stænger
 • hvad er de billigste typer af køkken bordplader ?
 • forsænket belysning trim typer
 • hvordan man kan dekorere en barns børnehave værelse
 •