sammenligning af granit & kvarts bordplader

sammenligning af granit & kvarts bordpladerDer var en tid, hvor det store flertal af bordplader blev lavet af plastic laminat på grund af sin lave pris og høj holdbarhed . I dag er mange husejere ønsker prestige og sofistikeret look af sten bordplader . Men de stadig ønsker et materiale , der fungerer godt med deres livsstil . Granit og kvarts er to af de mest populære valg , og sammenligne fordele og ulemper ved hver kan hjælpe dig med at beslutte at vælge imellem

Quartz

Kvarts er et af de hårdeste mineraler på jorden . Det er også en af de mest almindelige mineral-baserede formularer , kun overgået af vand . Kvarts bordplader er sammensat næsten udelukkende af ren kvarts , med kun en lille mængde af tilsat harpiks .

Opførelsen af kvarts bordplader er branchens konsekvent , hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at få en ringere produkt baseret på dit valg af producent . Ground kvarts krystaller er blandet med pigmenter og opvarmede obligationer , og dannede under pres i plader .

Granit

Granit er en type af sten findes naturligt i miljøet . De granit anvendes normalt til bordplader er plutoniske , hvilket betyder at det er dybt lag og magmatiske , danner under jordens overflade .

Granit bordplader er faktisk omkring 80 procent en blanding af grove kvarts korn , natrium feldspat , og kalium feldspat . Resten af materialet kan indeholde glimmer , silica , hornblende , alumina , sodavand, total jern , kalium oxid , kalk og magnesium og Titania .

granitplader er udvundet fra jorden i deres helhed med specialudstyr og derefter skæres . Tilberedt plader er generelt omkring 10 meter lang , men kan falsede længere bordplader .

Cost

Generelt er der ikke en stor forskel mellem prisen for kvarts bordplader og omkostningerne ved granit bordplader . Granit bordplader gennemsnit $ 50 til $ 70 per kvadratfod i juni 2010, mens kvarts bordplader forblive nær den nedre ende af dette interval på omkring $ 50 per kvadratfod .

Holdbarhed

Mellem de to materialer , er kvarts den mindst porøs. Det betyder, at det modstår fældefangst mad og vand debris . Det betyder også, at kvarts ikke pletten så let .

Granit , på den anden side er meget porøs . Det skal forsegles hvert år for at forhindre vand -og madrester bliver fanget . Fanget mad og vand skaber det perfekte miljø til dyrkning af skimmel og bakterier . Af denne grund er granit ikke godkendt til brug i storkøkkener.

Granit er også lettere beskadiget end kvarts . Kun diamanter og et par andre smykkesten er hårdere end kvarts . Dette gør quartz svært at ridse eller marts Granit kan være revnet , tilhugget eller bejdset , især hvis forseglingen er brudt af varme , kemiske eller slibende rengøringsmidler eller anden måde .

Farver

Uanset hvilken vedligeholdelse der er forbundet med granit bordplader , mange mennesker foretrækker dem for deres mere organisk look. Granit fås i en række forskellige neutrale nuancer med naturlige riller og individuelle karakteristika .

Quartz har en mere ensartet udseende på grund af den måde, den er dannet . Det leveres i en lang række solide farver fra naturligt at ikke -så-naturligt udseende .

Anden Artikel

 • hvordan man kan interiør dekorere en hule
 • hvordan klippe plexiglas eller lexan
 • stol tog alternativer
 • DIY : maleri vægge
 • hvordan man kan polere et betongulv med en håndholdt vinkelsliber
 • ideer til et badeværelse vindue
 • Hvorfor er maling anden farve end på væggene end på farven chip ?
 • DIY blomst centerpieces
 • populære soveværelse stilarter
 • hvordan man kan anvende bolig tonet
 •