rulle vs maling pistol

rulle vs maling pistolMaleri på væggen kræver dækker store områder . Nogle af disse vil kræve opmærksomhed for detaljer omkring områder som døre og vinduer . To muligheder for maleriet disse områder er maling kanoner , eller sprøjter , og ruller . Begge eller disse værktøjer har fordele og ulemper , men vil få arbejdet gjort , og kan bruges med både akryl og olie maling

Paint Sprøjter

Maling sprøjter undertiden benævnt airless sprøjte eller maling kanoner . Der er forskellige størrelse tips , der kan sættes på disse , så du præcist kan dække det område, du ønsker at . De arbejder enten ved maling blive hældt ind i dem eller ved en hjælp af en slange , der går fra maling kan til sprøjten . Brug den som du er mest komfortabel med . Før du bruger dette på en væg, maling på en skrot stykke træ , så du kan vænne sig til bevægelsen af det og kan finde den størrelse tip , du vil bruge .

Rollers

Maling ruller bruges ved at sætte en dækning på et håndtag og rulle den op og ned ad en væg . Fyld en maling bakke med maling og rul rullen ind i det for at få det våde med maling , før du bruger den på væggen . Den del af rullen , der opsuger malingen kaldes " lur ". Længere lur vil skabe mere struktureret mure , og kortere lur vil gøre vægge glattere . Maling i zig-zag mønstre , så lodret, indtil hele væggen er dækket .

Fordele

Fordelene ved maling sprøjter er de ikke kræver, at du holder dyppe dem i noget . For eksempel, hvis du ware maleri en høj mur , der kræver brug af en stige , med en sprøjte , du kan bare holde maleri uden at skulle genindlæse . Der er også tips, der kan bruges , så du kan mere præcist male omkring døre og vinduer . Maleruller er meget nemme at bruge og kan rengøres hurtigt .

Ulemper

Maling sprøjter skal rengøres efter de er brugt . Hvis malingen tørrer i dem , kan de ikke være i stand til at blive brugt igen . Roller dækker behøver ikke at være straks rengoeres og nye betræk kan købes . Også mange mennesker er ikke bekendt med , hvordan man bruger male sprøjter , så det kan kræve lidt øvelse , før du bruger dem . Maleruller kan kræve mere tid til at dække en væg , fordi de ikke dækker så stort et område på én gang som en maling sprøjte . Også , de konstant skal dyppes i en maling bakke .

Overvejelser

Begge værktøjer er meget nyttige , så overveje størrelsen af det område , du maler . Ved hjælp af en malerulle kræver brug af en pensel til hjørner mens en maling sprøjte leverer en spray , der kan bruges nøjagtigt på hjørner og andre små områder .

Anden Artikel

 • indretning ideer til sommerhuse
 • toscanske maling & stil ideer
 • let falde udsmykning idéer
 • hvordan man kan lave fire tommer dyb reoler
 • hvordan man laver en seng caddie
 • hvordan man kan male vægmalerier til børn
 • define fuld spektrum lys
 • hvordan man faux male en granit bordplade
 • hvordan man bruger gulvfliser på vægge
 • hvordan man kan lappe kina retter
 •