moderne vs moderne møbler

moderne vs moderne møblerNutidig og moderne møbler i verden af design anses for de samme . De tilbyder begge minimalistiske type former og rene , lige linjer . De er to forskellige stilarter , dog . Den væsentligste forskel er , at de blev populære på forskellige perioder . Modernismen blev født efter Anden Verdenskrig I moderne møbler blev ikke set før i 1970'erne

Moderne Møbler

Ved at kombinere innovative designs , skønhed og stil , moderne møbler bringer minimalistisk former og rene linjer . Moderne møbler stilarter har rødder spores tilbage til den tyske modernisme kunstbevægelse . Efter første verdenskrig økonomien styrtdykket , så at skære i omkostningerne møbler blev masse-produceret ved hjælp af billigere materiale . Moderne møbler gør brug af forkromning stålrør for sin pris og styrke . Krydsfiner var bøjet og formet til at skabe forskellige former og mønstre , metal stænger læder og aluminium genbruges senere i mange af de design .

Moderne Møbler

Fra begyndelsen af 1970'erne , når økonomien begyndte at samle op, det materiale , der anvendes i moderne møbler er blevet udskiftet. Sprøjtestøbemaskiner blev brugt i skabelsen af moderne møbler , kan formning form enhver form forestillet af designere verden over . I slutningen af 70'erne designerne blev mere og mere miljøbevidste og begyndte at bruge genbrugsmaterialer i mange af deres kreationer . Efter år 2000 blev moderne møbler skabt af øko-venlige og ikke-giftige stof såsom økologisk bomuld , hamp og genbrugte polyester .

Design overslag

I form af design , moderne møbler var forud for sin tid . Forskellene mellem de to designs er ikke anerkendt i designverdenen , moderne møbler bragte et nyt niveau af komfort , skønhed og enkelthed . Moderne møbler , som var forud for sin tid blev ofte afbildet i futuristiske type film som 2001: A Space Odyssey

Around the World

Contemporary stilarter varierer afhængigt af, hvor de har oprindelse i verden . For eksempel indeholder japansk moderne lav flader og rene linjer kombineret med den enkle kunstneriske udformning af traditionel japansk møbler skabe et udseende , der vokser i popularitet på verdensplan.

Moderne møbler trak sin inspiration fra møblerne markeder i Afrika og Japan . Japansk møbelstil havde størst effekt, når det blev sendt i løs vægt i slutningen af det 19. århundrede .

Nuværende Udsmykning farver

Bortset fra nem vedligeholdelse og stilfulde udseende , Fristelsen til moderne og nutidige møbler kommer fra dens evne passe ind i de nuværende udsmykning behov . Mange moderne og nutidige værker kommer med indbygget opbevaring og pladsbesparende former , hvilket gør det til et ideelt valg for lejlighed bor . Selv om der er tydelige forskelle mellem de to , blande og matchende design er ikke uhørt og ofte fremmes.

Anden Artikel

 • land gardin instruktioner
 • hvordan du installerer keramiske fliser over kork underlag
 • design ideer til pool værelser & barer
 • hvordan man kan ændre en væglampe
 • møbler display ideer
 • hvordan man kan hænge anaglypta tapet
 • ideer eller billeder til brug cedertræ i en kælder
 • vindue , der dækker udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere med Warren Kimble tilbehør
 • hvordan man laver en skala plantegning til at dekorere en lejlighed med møbler
 •