let alternativ vindue behandlinger

let alternativ vindue behandlingerDer er meget mere at vinduet mode end bare gardiner og forhæng . Vidunderligt kreative vindue behandlinger er tilgængelige kommercielt , og mange af de mest usædvanlige er nemme at lave selv. Redoing dit vindue indretning er en måde at eksperimentere med nye teksturer , materialer og farver i dit hjem uden at bryde budgettet.

Skodder

Interiør vindue skodder tilbyde privatliv , når du ønsker det , og en fuld visning af de udendørs på andre tidspunkter . Skodder er til rådighed i træ , faux-træ , poly og vinyl . Plantage skodder har brede lameller , mens de traditionelle skodder svarer til dem, der normalt ses på ydersiden af boliger . Du kan købe malet , bejdset eller ufærdige skodder , der kan klippes til at passe dine vinduer . For usædvanlige størrelse vinduer og et bredere udvalg af finish , tilbyder mange detailhandlere custom-made skodder . Professionel installation er tilgængelig , eller du kan installere skodderne selv .

Blinds og Shades

Blind stilarter omfatter sædvanlige plastik ark på en rulle eller spaltegulve persienner (som har forvandlet til et stort udvalg af billige 1- inch metal og vinyl mini-blinds ) , samt en lang række alternativer . For eksempel kan du nemt bruge hardware fra en fælles vindue skygge til at gøre en stof nuance at matche din indretning . Roman nuancer kan være flad eller ballon , løsøre eller fast . En romersk skygge er lavet af stof og rejst af en serie af vertikale snore , der løber fra bunden af skyggen til toppen . Roman nuancer er et gør- det-selv projekt for erfarne kloakker , men de er også tilgængelige færdige og skræddersyede derhjemme forbedring butikker , online detailhandlere , og store kasse varehuse . Plisseret stof rullegardiner tilbyder en anden mulighed , og de findes også i en bred vifte af farver og priser . Bambus tændstik blinds er meget let , meget billigt, og kan hænge fra et par kop kroge øverst indersiden af vinduesrammen . Vindue quilts er en anden mulighed , hvis du bor i et koldt klima . Quilts kan skræddersyet , eller du kan lave dem selv med materialer til rådighed på stof butikker . De kan monteres til at køre på et spor , der skal hæves og sænkes som en romersk skygge , eller at bruge en rulle monteret over vinduesrammen . Vindue quilts tilbyde en betydelig termisk barriere .

Hurtig og nem gør-det-selv Window Behandlinger

Hang en gardin stang over vinduet og drapere et langt stykke af lys-til mellemlang vægt stof over det . Drapere stoffet begynder på venstre side bag pol . Bring stoffet til den forreste over den venstre hånd beslag og løst bringe det hele vinduet , afsluttende ved at køre stoffet bag stangen i højre hånd beslag . Du kan justere swag at forhæng foran vinduet for at være mere eller mindre dybe .

Stretch et stykke af ren og skær stof mellem to trækstænger placeret inde i vinduesrammen foroven og forneden . Sheer stoffer er semi-transparente og meget spinkelt .

Hvis du ikke behøver at åbne vinduet ofte , fyld den med planter hang fra parentes øverst i vinduesrammen. Frodig hængende planter fungerer godt her , inklusive Spider planter , ivies , og Pothos .

For vinduer , der ikke åbner , skal du installere tre eller fire hylder på tværs af vinduet og bruge dem til at vise en favorit samling .

Hang en samling af brede bånd eller stofstrimler fra toppen af indersiden af vinduesrammen ved hjælp af tegnestifter .

Dekorer rammen af vinduet med en eller flere klaser af tørrede blomster .

Anden Artikel

 • DIY Vegas - stil værelse
 • om moderne indretning
 • hvordan man bruger klud bleer til et vindue treament
 • hvordan du fjerner fnug fra maling
 • land prøveudtagere udsmykning idéer
 • klamrer vindue behandlinger
 • Listen over plantage lukker producenter
 • hvordan man kan dekorere karnapper med gardiner
 • moderne hjem design ideer
 • hvordan man kan male et træ stol
 •