istandsættelse plads ideer til en regnskov

istandsættelse plads ideer til en regnskovNår redecorating et rum , kan en regnskov design tilføje en naturlig , eksotisk følelse . Når du planlægger din udsmykning projekt , mener de rum , du skal bruge, projektets budget , og hvordan det nye design elementer vil arbejde med den eksisterende indretning i tilstødende lokaler . Ved at inkorporere subtile design elementer , kan du oprette et rum , der minder om en jungle lodge .

Bambus og Wicker

Ved at bruge naturlige materialer , der minder om regn skovplanter , skal du oprette en subtil følelse af at være udendørs i en eksotisk miljø . Kig efter bambus bordløbere , kurvefletning lampeskærme , møbler i en mørk teak finish , eller naturlige træ fotorammer . Hold dig til en eller to træsorter i rummet for at undgå kaos . Når man ser for møbler , skal du vælge elementer , der minder dig om en jungle lodge .

potteplanter

For at give din regnskoven værelse forstand tætte jungle , brug potteplanter . Kig efter kaskade planter og potter palmer , og læg dem i det rum , hvor de vil give et indtryk snarere end at være et omdrejningspunkt . Sted cascading vinplanter på høje hylder , guffe potteplanter palmer i hjørner eller kigger ud fra siden af en stol eller underholdning system . Dette vil give rummet en subtil sans for regnskoven livet uden en over -the-top erklæring .

naturlige farver

Regnskoven er et mylder af mættet greens , med toner af brun og dristige tropiske farver . Genskabe en lignende farveskema i dit regnskoven plads til et sofistikeret design ordning . Male væggene en lys nuance af grøn eller neutral beige til at skabe en naturlig følelse , uden overvældende plads . Kig efter møbler i dyb greens , og bruge brun accent puder , tæpper og accenter . At påberåbe sig en følelse af tropiske blomster , er forsynet med en eller to stænk af fed farve som fuchsia eller brændt orange .

eksotisk fugl Accenter

En standby på regnskoven indretning er en repræsentation af tropiske fugle . Med dette design element , er det let at blive for bogstavelig , som kan se cartoonish . Undgå fuld-farve fyld eller keramik papegøjer , og se i stedet for subtile måder at arbejde på en fugl silhuet . Overvej et magasin rack med en wire-frame papegøje mønster , en pude med en subtil nuance -on-skygge fugl silhuet mønster , eller en lampe trækker i en fugl form .

Naturfotografering

En god måde at tilføje en bedøvelse , fuld-farvegengivelse af regnskoven er gennem naturen fotografering. Kig efter billeder med en lav dybdeskarphed , hvor motivet er i fokus , men baggrunden er sløret . Regnskov billeder giver mulighed for at tilføje lyse popper af mættede farver : Se efter billeder af tropisk vegetation , dyreliv , blomster eller panoramiske billeder .

Anden Artikel

 • sjove ideer til en teenagers værelse
 • værelse design og møbler arrangement ideer
 • hjem forbedring tips & ideer
 • land udsmykning tips ideer
 • hvordan man kan hænge vindue forhæng
 • rigtige værktøjer til indendørs maling
 • ideer til barnets legerum
 • hvordan du installerer en levolor romersk skygge
 • hvordan man designer en sunkne stue
 • om fluorescerende gulv lamper
 •