interiør design ideer til billard

interiør design ideer til billardDet klassiske spil billard , stammer fra kroket spillet i det 17. århundredes Frankrig , er også kaldet " snooker , " en moniker givet af briterne. Navnene og sorter af spil varierer rundt om i verden . Skabe et rum , der ærer den gamle Verdensklasse af spillet ved at skabe et rigt og behageligt rum . Husk , at detaljer er ikke rent dekorative , men ofte en integreret del af spillet . I sidste ende bør du ikke kun går ind i et andet rum , men en anden verden .

Tabel

Vælg en tabel med stilfulde mørke træ . Føler ikke bundet til den grønne filt , dyb rød , blå og tan også virke. Center bordet , så det er ikke kun main event , men også for at spillerne har tilstrækkelig plads til at bevæge sig og skyde . Husk, at billard borde er større end poolborde , så rigelig plads er vigtig . Hold møbler fri af bordet . Billard stativer kan monteres på væggen i nærheden .

Lys

Der skal være god belysning over bordet , især da snooker , udover at bruge en større tabel , bruger mindre lommer . Præcision er vigtigt , og spillerne regne med loftslampe . Typisk tre eller fire vedhæng lamper hænger over bordet . Med hensyn til resten af rummet , er det fint at holde tingene en smule lysdæmper , så din virksomhed kan slappe af efter deres tur .

Decor

Dark træ bør ikke være forbeholdt kun for tabellen. Oprette en bar eller lounge i mørkt træ . En mahogni bar med dæmpet belysning og glas nuancer melds godt med stemningen i spillet . Nogle billard værelser gør brug af træ trim i enten wainscoting eller kroneformen . Lædersæder føje til atmosfære . Nær snooker , sæt, men langt nok tilbage , således at publikum ikke forstyrrer spillet , gå med barstole med ryggen , så gæsterne kan følge handlingen komfortabelt . Hvis du har en bar eller lounge , læderklub stole er et udmærket supplement . Bourgogne , cognac og mahogni stole foretrækkes , og fløde vægge sørger for en flot kontrast . Stoffer absorberer lyden , så hvis gulvet ikke er gulvtæppe , område tæpper vil hjælpe . Hold rummet køligt og godt ventileret , især hvis du tillader rygning .

Rummet bør gøre dig føle sig hjemme , så hvis neutrale er mere din stil , gå med filt beige og lettere ( pecan eller hvid ) læder . Hvid og grå granit gør det til en elegant bar . Denne farvepalet flytter atmosfæren fra Old World til slanke og moderne .

Anden Artikel

 • hvordan man kan sy dit vindue Valance
 • hvordan man kan tallet antallet af gallon at male et værelse
 • hvordan man laver en åben swag Valance
 • hvordan man holder en messing lysekrone fra at få plettet
 • fordelene af olie varme
 • halogen i forhold til glødepærer
 • lyserøde soveværelse udsmykning idéer
 • medier closet ideer
 • boligindretning tips til soveværelser
 • ideer til kyst sommerhus indretning værelser
 •