ideer til udsmykning et barns legerum

ideer til udsmykning et barns legerumMere end noget andet et barns legerum er en individuel plads , der skal naturligvis tjene som en udvidelse af barnet og fremme udviklingen af hendes individuelle identitet . Derfor barnet skal have en passende indflydelse på udsmykning legerummet , ellers lokalet er en forlængelse af en anden person med en anden identitet . Forbered dig på at gøre en masse planlægning forud at bringe barnet i beslutningsprocessen . Men husk , det er sandsynligt, at nogle af de bedste beslutninger om lofter , vægge og gulve i legerummet vil komme fra den person, der bruger rummet , der er lille af statur , men som har en enorm fantasi .

Lofter

Lofterne i de fleste værelser har en ren palet . Den lokale håndværk butik har et udvalg af maling og selvklæbende materialer , der lyser i mørke . Mount snittede motiver eller dem designet af en fantasifuld barn på loftet . Brug yndlingsfarver , der er meget mættet at skitsere de motiver for at give dem visuelt dybde i løbet af dagen . Monter en hel collage på loftet ved hjælp af glødende påklædningsdukke formularer .

Walls

Et af de vigtigste punkter for ethvert soveværelse er et spejl , som er lige så sandt for et legerum . Vælg en sikkerheds spejl , der ikke vil splintres i små stykker ved nedslaget . Monter spejlet langs en gratis væg fra gulv op . Bestil spejlet i en højde , som vil forblive nyttige for barnet i flere år . Mount spejlet fra gulvet op i store vidder at forbedre et barns selvopdagelse .

Gulve

Nogle gange er der bare ikke er nok gulvplads til at placere et lille bord og stol i et legerum . For denne situation ved at bruge mindre bomuldsproducenter chenille tæpper , der kan vaskes . Koordinere tæpper til farverne i rummet . Hold tæpper ren for ethvert barn , der ønsker at mave flop og læse en god bog . Stables eller spredte , en gruppe af blød bomuld chenille tæpper kan træde i stedet for siddepladser i et legerum , hvor der ikke er plads til en stol .

Reoler

Et af de vigtigste møbler i legerummet er gulv-til- loft reol . Massivt træ er at foretrække . Bestil det specialfremstillede hvis det er nødvendigt . Vælg en farve til at koordinere med farveskema . Det er en af de bedste investeringer nogensinde er lavet til husholdningen . Installere hylder , der er bevægelige , som kan stå op til den daglige brug af en voksende barn . Bestil masser af hylder for de poster, andet end bøger , som ikke har et sted, hvor deres egne i de små legerum .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere væggen afsatser
 • farve ideer til et land hane køkken
 • hvordan man kan ombygge et land køkken
 • hvordan man laver en væg Sconce
 • istandsættelse ideer til en teenagers værelse
 • vinduesplads udsmykning idéer
 • om dekorative reoler
 • hvordan man kan finde en fornuftig pris radiator dækker
 • ideer til dekorative centerpieces lavet med græskar til efteråret borddækning
 • hvordan man kan male soveværelse skabe
 •