ideer til remodel en kælder i en familie værelse

ideer til remodel en kælder i en familie værelseKældre kan være skræmmende . Ovnen værelse klukkende i skyggerne , lyden af tunge fodtrin på loftet og slukket hjørner under trappen ikke nøjagtigt invitere familien bonding . Renovere kælderen ved først at slippe af med chill . Isolere vægge, hvis de ikke allerede isoleret , og forsegle alle døre og vinduer fra potentielle vand lækager og kølig luft udkast. Derefter tilsættes farve og kommunale boligudstyr , såsom overstuffed sofaer og lænestole , at binde rummet sammen og velkommen din familie til den nye plads .

Afslut Walls Loft

Hvis nogen af væggene eller loftet er stadig åben , gør , at din første renoveringsprojekt . Luk åbninger til ovnen rummet og det udsatte paneler . Opret glatte vægge ved at foretage reparation , indstilling af gips og vælge en tiltalende maling farve . Cremer og off-hvide er gode farvevalg til loftet og væggene . Også overveje beroligende farver som periwinkle eller dybere blues , eller en forfriskende tranebær .

Uniform Gulvbelægning

Vælg en gulvbelægning stil du kan lide og holde det konsekvent i hele alrummet . For eksempel , hvis du ønsker en let rustik og samtidig holde rummet stilfulde , mener den spanske fliser . Ideel til varmere klimaer som i de sydvestlige USA , vil det glatte røde tegl holder alrum cool og enkle at feje efter gæster . For sæsonbestemt klimaer , gå med træ-korn gulve . Eksponeret i sommeren , det er cool på fødderne og accenter møblerne . Om vinteren lå en farvet tæppe over skoven for at tilføje varme .

farverige tæpper

En farverig antikke eller moderne tæppe bringer et helt rum sammen . Når du er færdig gulvet , og du har valgt et par stykker af familierum møbler , kan du besøge et tæppe butikken for at få nogle prøver . Bring dem hjem og tjekke med familien at se, hvilke farver og stof stilarter jer alle enige om . En Sydvest-stil tæppe , lyse med farvede zigzag vinkler , tilføjer impulser til rummet . En persisk Tabriz tæppe-et af de ældste typer af vævet tæppe i verden-vil tilføje en antik , historisk bevidst effekt . Uanset hvad , skal du vælge et tæppe , der bringer energi og centrale til rummet .

Bibliotek Wall

overveje at bygge en boghylde i en hel væg i rummet . Gulv-til-loft reol tilbyder en smuk elegance til et rum , for ikke at nævne timers læsning og browsing . Tænk på bygningen bogreoler med dele, der dækkes i et glas tilfældet for sarte eller mere værdifulde bøger . Hold de andre åbne for søgende og åbne op . Organisere bøger af farve, hvis du ønsker at tilføje en farve-blok design . Indstille to eller tre lænestole eller en sofa i nærheden af bøger , sammen med et par lamper , til at opfordre læserne til biblioteket .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en vinter tema indgangsdøren
 • hvordan man kan købe lodret kirsebær arkivskabe
 • om kobber køkken dekorationer
 • hvordan man kan male børneværelset
 • hvordan man kan dekorere en vin værelse
 • der tegner til at blande for at få farven koral ?
 • hems plads ideer
 • ideer til moderne soveværelse vægmalerier
 • hvordan man bruger en ikke - plast stof badeforhæng
 • hvordan man laver en plads til en pige & en dreng
 •