ideer til en teenagers værelse med sorte & pink farver

ideer til en teenagers værelse med sorte & pink farverDu skal bruge:
¾ x ¾ tommer træ
. Saw .
Stud søg .
Boremaskine .
Skruer.
Korte skruer .

Teen piger ønsker at ændre deres værelse op en gang imellem . Lad dem design det selv med sort og pink . Pink er en meget feminin farve , som mange små piger kan lide. Teenagepiger måske ikke indrømme det højt , men de kan stadig lide lyserød , selv når de bliver ældre . Der er mange forskellige temaer, du kan bruge med pink og sort indretning , hvoraf den ene er lige den rigtige for din teenagedatter .

Retro

Design en retro-stil rum ved hjælp af pink og sort. Male væggene lyserøde med sort trim . Besøg loppemarkeder og sparsommelighed butikker for at finde møbler og tilbehør minder om 1950'erne og 60'erne . Kig efter stykker med krom , såsom et spejl med en krom kant . Re -cover en kommode med selvklæbende counter laminat og krom støbning for at gøre det til at ligne en tæller i en sodavand butik . Hænge retro kunst på væggene , især hvis stykker indeholder en masse sort til at bryde op lyserøde i væggene og falde i med den sorte trim af rummet . Gør sengen med pink og sort sengetøj , der passer med resten af indretningen .

Rocker

Tillad din datter for at være rocker hun ønsker at blive ved at dekorere sit værelse i rocker-girl stil . Male et eller flere af væggene sorte-dog kan du ikke ønsker at male alle væggene sorte da det vil være deprimerende . Male trim af rummet lyserøde og tilføje pink-og-sorte gardiner . Rive bunden af gardiner til at give dem laset kanter for at øge rocker stil i rummet . Du kan også bruge en saks til at klippe flossede kanter og derefter vaske gardinerne inden du hænger dem op . Vask snittet gardiner vil give kanterne en pjaltet udseende . Hænge plakater af hendes yndlings rock stjerner hjælp pink og sort stel .

Elegant

Tilføj elegance til en teenage pige værelse med pink og sort . Male væggene en skygge af pink og trim anden nuance pink . Fremhæv den sorte i resten af rummet med møbler og tilbehør . Hænge billeder med en masse pink i dem på væggen i sort stel . Brug sort smedejern møbler for at give rummet en elegant haven-stil. Hænge ren sort eller pink stof på vinduerne som en let vindue behandling . Tilføj nuancer hvis det er nødvendigt for privatlivets fred . Gør sengen med lyserøde sengetøj med en lille smule sort i dem . For eksempel kan du vælge en lyserød blomstret stof , der kan have en lille smule af sorte løber gennem den . Træk indretning af hele rummet sammen med sengen og vinduet belægninger .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en effektivitet lejlighed
 • hvordan du installerer sten over en eksisterende mursten pejs
 • køkken design sikkerhed
 • ideer til moderne soveværelse vægmalerier
 • typer af badeværelse døre
 • hvordan man kan skrue en gardinstang gennem gips
 • hvordan man kan stencil male vægge
 • hvordan man kan male skilte
 • hvordan man skifter en lys plade
 • hvordan man kan designe, bygge & install japansk skærme
 •