hvordan man laver en knitre finish med latex maling

hvordan man laver en knitre finish med latex malingMalede En sprutte finish er en måde at tilføje et interessant visuel effekt og konsistens til møbler og kunsthåndværk . De forskelligartede tørring hastigheder latex maling og trælim udbytte revner i det øverste lag af maling , således at en kontrasterende farve er synlig under

Du skal bruge: .
Primer , der svarer til den overflade, du maler
Store, flade pensel .
Latex maling i to farver .
Trælim .
Paint omrører .
Drop klude ( ekstraudstyr) .
Blanding spand ( ekstraudstyr) .
Medium sandpapir korn (ekstraudstyr ) .
Malerulle og rulle bakke (ekstraudstyr ) .

Forberedelse


1 .
Hvis du vil være maleri indendørs , dække gulve og møbler i nærheden af dit projekt med drop klude , blade af malerens plast eller gamle sengetøj . Ifølge EPA , er de fleste latex maling ikke meget giftig, men det kan have en irriterende lugt . Åbne vinduer for udluftning , og læse de anvisninger og advarsler på mærkningen af alle produkter , du bruger .
2 .
Hvis du maler over laminat , færdige træ eller andet blank overflade , let og jævnt Scuff overfladen med medium sandpapir korn , så malingen til at følge bedre . Påfør et lag primer til dit projekt , ifølge hvilken type overflade :
Brug en shellak-baseret primer på hårde , nonporous overflader som Formica , metal og blank , oliebaseret er færdig ( selv hvis du bare slibes overfladen ) .
Brug en plet-blokker primer til ufærdige træ og for poster, der tidligere vandskadede eller malet med håndværk maling .
bruge enhver tilgængelig vandbaseret primer til semi-porøse overflader og poster, der tidligere malet med mat , vandbaseret maling .
Lad primeren tørre helt .
3 .
Vælg latex maling i to farver . Basen er den farve , der vises gennem revner i behandling og skal være i en flad finish . Den anden farve er den vigtigste farve behandling og kan være i ethvert finish . Udtynding de vigtigste farve ved omrøring i ca 1 del vand til 3 eller 4 dele maling er valgfrit , men vil gøre lettere at anvende . Grundfarven behøver ikke at være fortyndet .

Maleri


1 .
Påfør et lag maling i din base farve ved hjælp af en pensel eller en malerulle . Tillad denne frakke til tørre helt .
2 .
Brush en frakke af trælim over basen pels . En tynd frakke vil give små revner i den færdige behandling , og et tykt lag vil gøre færre, men større revner . Hvis du ønsker, at alle revner at være ens i størrelse, sørge for at anvende den lim lag jævnt .
3 .
Lad limen tørre lige nok til at være klæbrig de fleste steder . Lad det ikke blive hårdt og gennemsigtige. Overfladen skal stadig være mest blank .
4 .
Brug en stor , flad pensel til at anvende de vigtigste farve af maling over limen . Altid pensel i den retning, du ønsker de fleste af de revner til at køre . Brug så få slag som muligt , og undgå børstning det samme område flere gange . Deres mål er at lægge maling på toppen af lim , uden at de to til at blande sammen . En bred , flad pensel , der besidder en masse maling vil gøre det lettere . Må ikke bekymre dig , hvis malingen er lidt tungere nogle steder , så længe hele overfladen er dækket .
5 .
Revner vil begynde at danne i sekunder eller minutter . Tillad både maling og lim til at tørre helt , før håndterer dit projekt .

Anden Artikel

 • Fakta om mexicanske huse
 • hvordan man kan købe gode kvalitetsmøbler til discountpriser
 • hvad er gamle verden design ?
 • nemt at gøre boligindretning & organisere tips
 • hvordan man vælger den rigtige farve plisserede nuancer
 • hvordan man kan rense en vintage orientalsk tæppe
 • ideer til vindue belægninger
 • kysten dekorationer ideer til et soveværelse
 • magnetiske skuffe arrangør design ideer
 • hvordan man kan dekorere et værelse med træpaneler
 •