hvordan man kan identificere, hvem lavet en gammel glasskål

hvordan man kan identificere, hvem lavet en gammel glasskålGamle glas skåle kommer i mange forskellige størrelser , former , stilarter og farver . Nogle er værdifulde eller samlerobjekt prøver , mens andre blot er nyttige husholdningsartikler. Fastsættelsen af fremstilleren af en skål kan være en udfordring , hvis det ikke har en etiket eller andet identifikationsmærke . Ældre stykker , der ofte findes i lofter eller på ejendom salg , kan være særligt vanskelige at identificere . Nogle forskning og benarbejde kan være nødvendigt for dig at finde ud af, hvem gjorde en særlig skål

Du skal bruge: .
Rens microfiber eller en blød klud
Ikke slibende rengøringsmidler.
Forstørrelsesglas .
Målebånd .
Kamera.
Collector 's håndbog eller pris guide .


1 .
Rengør overfladen af skålen med en fugtig blød klud , som microfiber , fjerne for snavs . Brug en blid, blød sæbe , hvis det snavs ikke kommer ud nemt . Vær forsigtig med ikke at ridse glasset .
2 .
Kig efter eventuelle spor fra producenten , såsom et stykke etiket eller et mærke på selve glasset . Ifølge den Retro Glaskunst hjemmeside , fælles varemærker logoer , navne eller initialer , og kan ætset , stemplet eller præget ind i glasset . Brug et forstørrelsesglas til at kontrollere små eller skjulte mærker .
3 .
Sammenlign maker mærke med dem på Glasmarken Leksikon hjemmeside . Hjemmesiden er arrangeret af grundlæggende kategorier af varemærker . Gå til hjemmeside og klikke på " Marks "for at se sitet på engelsk , derefter bruge de kriterier menuen på de mærker side til at vælge en kategori for browsing .
4 .
Undersøg skålen for alle de særlige træk , hvis du ikke kan finde en maker 's varemærke . Kig på form, farve , mønstre og kanter , og måle højde og bredde . Nedskrive alle funktioner , der kan hjælpe dig med at identificere skålen .
5 .
Check for sømme eller pontil mærker . En skål med sømme angiver, at den var lavet af en støbeform , mens en pontil mærke , eller små indrykning på bunden , at det var blæst glas shows. Disse mærker er ofte poleret væk , så se nøje .
6 .
Spørg din familie om hjælp , hvis skålen har været i familien i flere år . Nogen husker måske , når eller hvis skålen er købt . Eventuelle oplysninger kan være nyttige i din søgen efter at bestemme dets oprindelse .
7 .
Tag billeder af din skål , så du ikke behøver at bære den med dig , mens du er forsker . På bagsiden af billederne skrive skålens dimensioner og andre beskrivende punkter, som ikke kan ses på billederne . Stol ikke på din hukommelse-. fotos vil give mere præcise oplysninger
8
Gå til en boghandel eller et bibliotek for at finde håndbøger og prisoversigter på samlerobjekt glas . Kig gennem billederne og sammenligne beskrivelserne til fotografier af dit glas skål .
9 .
Besøg antikvitetsforretninger, loppemarkeder eller samlere konventioner og se på skærmene . Hvis noget ligner din skål , spørge om det . Vis dine fotografier rundt og spørge forhandlere eller samlere , hvis de anerkender den stil .

gode råd og advarsler


 • glasproducenter ofte brugt et begrænset antal farver , så find en collector 's guide , der har farvebilleder til at matche op til din skål .
 • Mange glas samlere slutte specialiserede grupper med online fora og internationale konventioner for at diskutere og sammenligne deres seneste fund . De normalt er fokuseret på en bestemt stil , epoke eller producent .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et barn vestlige cowboy & hest soveværelse
 • oplysninger om barokke persiske tæpper
 • hvordan man kan male dine egne antikke kobber folde skærme
 • hvordan man kan male uden skodder
 • hvordan man opbygger en træ pejs kappe
 • udsmykning en asiatisk stil soveværelse
 • sommerhus stil hjem design ideer
 • fransk gårdhave udsmykning idéer
 • køkkenskab glas ideer
 • plet et cementgulv teknikker
 •