hvordan man kan dekorere træ billedrammer

hvordan man kan dekorere træ billedrammerSpar penge ved at dekorere træ billedrammer at oprette en personlig look . Start med en billig træ håndværk ramme , eller bruge en vintage ramme , du har haft på lager . Cover rifter og skrammer med dekorative elementer til at puste nyt liv i den slidte ramme . Design en one-of-a-kind ramme som en betænksom fødselsdag eller ferie gave . Du kan også pynte en ramme til at skabe en billig og smart indretning emne til dit eget hjem

Du skal bruge: .
træ billedramme
. Dekorationer , som f. eks muslingeskaller og perler .
Hot lim pistol .
Pincet .
Stencils.
Lille pensel .
Craft maling .
Fotografi, postkort eller illustrationer .


1 .
Vælg et træ billedramme til at dekorere . Vælg en glat , færdig , tekstureret , almindeligt eller udsmykkede rammen afhængigt af dine præferencer . Prøv en hvidkalket ramme til at skabe en strand-inspireret look , eller en kunstfærdigt udskåret ramme for en overdådig stil .
2 .
Vælg dekorationer at øge rammen . Vælg flad -backed glas eller plastik perler , pailletter , muslingeskaller , Sea Glass , faux fjer , glas eller spejl mosaik stykker eller poleret sten for at skabe en skræddersyet look .
3 .
Lim dekorationer på træramme . Brug en varm lim pistol til at fastgøre ædelstene , sten , muslingeskaller eller andre emner til rammen. Tag fat småting med en pincet , mens anvendelsen af varme lim for at undgå kontakt med limen . Placer dekorationer hele omkredsen af rammen , eller bare i hjørnerne . Styrke hele rammen med kun ét element , f. eks pailletter til at skabe en glamourøs stil . Oprette en strand-tema ramme ved at sætte en kombination af muslingeskaller og pulserende Sea Glass .
4 .
Øge rammen med ord og sætninger . Brug bogstaver og tal-formet stencils , en lille børste og håndværksvirksomheder maling til at oprette en særlig besked , såsom " jeg elsker dig ", på den ramme, hvis du agter at give den som en gave . Dekorere en ramme med en ven eller elsket ens navn , datoen for et bryllup eller fødslen , en kort digt eller en meningsfuld sætning . Brug maling og stencils alene eller i kombination med dekorationer såsom perler eller sten .
5 .
Fyld dekoreret ramme med en personlig fotos eller design . Vælg en sentimental billede, hvis præsenterer ramme som en gave . Skab en kunstnerisk look ved at placere en vintage postkort eller en lille stykke håndmalet kunstværk i rammen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre forhæng med pleater kroge
 • christian køkken flise ideer
 • stilarter af indendørs og udendørs springvand til hjem
 • hvordan man kan ændre en loftslampe stativ til en lysekrone stativ
 • spansk - stil nuancer og gardiner
 • hvordan man kan gøre vinduet behandlinger ud af dækkeservietter
 • hvordan man opbygger en træsæde kasse
 • ideer til at hænge billeder
 • tips om hængende bambus Vindspil ved hoveddøren
 • hvordan man kan placere et skrivebord med en Hutch og en vinge i et rum
 •