hvad gardiner fungerer bedst på et vindue med en Valance ?

hvad gardiner fungerer bedst på et vindue med en Valance ?Dekoratører og husejere normalt montere kapper-også kendt som vindue toppers-enten dække hardwaren i andre behandlinger , kjole et vindue uden at blokere sin opfattelse eller slutte udseendet af gardin paneler . Kapper kan straks få et vindue behandling mere formel , traditionel , moderne eller endog finurlig . Mange stilarter gardiner fungerer godt under kapper-enten Valance design dikterer tæppet stil eller vice versa

Plisseret Forhæng

Typisk bliver sengeforhæng bruges til at afslutte udseendet af lange draperier paneler . Oftest , disse paneler er plisseret forhæng , som er karakteriseret ved de indsamlede plisseringer syet langs toppen af panelet , der falder åbne ned på længden af stoffet . Læg give vindue behandlinger en rig , klassisk look . Selv om de kræver meget mere stof end andre typer af gardiner og fylder mere stabling plads når den er åben , de er let formelle eller dramatiske , især når der er fremstillet af fløjl , silke eller chintz stof . Normalt er plisserede forhæng foret og anvendes i soveværelser eller stuer .

Rod-Pocket Gardiner

Rod-lomme gardiner er flade paneler af stof med en lomme syet lige under den øverste kant , hvor en stang indsættes til montering . De er i lighed med plisseret gardiner i deres færdige udseende , fordi de bruger en masse af stof , når de er hængt , er stoffet normalt stables tæt . De kan monteres inde i en vinduesramme for et renere udseende. Traditionelt er monteret på ydersiden af en vinduesramme , kan det være svært at fortælle stang-lomme gardiner fra plisserede forhæng , når de er toppet med en Valance , der er en bonus for dekoratører , fordi stang-lomme gardiner er billigere end plisserede gardiner .

Sheer Paneler

Sheer paneler tilbyder en traditionel , luftig se ud, når hang under sengeforhæng . En ren og skær panel er normalt meget almindeligt langs den øverste kant , hvilket gør det til et ideelt gardin til skjult af en Valance . Deres mest ønskelige kvalitet er , at de ikke skære dagslys fra et værelse , men som et resultat , de også tilbyde mindre privatliv end tungere stoffer . Sheer stof kan sys ind i enten plisseret eller stang-lomme stilarter og er alsidige nok til at blive monteret som gulv-længde eller cafe-længde gardiner .

Tab-Top Gardiner

Tab-top gardiner fungerer godt under boksen sengeforhæng eller endda trækasse kapper med finurlig udskæringer . Tab-toppe er de mest almindeligt forekommende store- købte gardiner og er nemme at hænge . Når det er lukket , panelerne er helt flad . Åben, de har minimal stak-back , så samlet set deres enkelhed fungerer godt i moderne eller uden uformelt indretning . De er ideelle til køkkener og børneværelser . Fabric valg og tilføjede foring kan gøre tab- top gardiner mere formel , men deres minimale løbelængde konsekvent gør dem til de mindst formelle gardinet mulighed.

Andre indstillinger

Fordi kapper kan klæde et vindue uden at dække sit synspunkt , dekoratører ofte bruge dem som en måde at skjule rejst blinds eller nuancer i stedet for gardiner . Dette er specielt effektivt i et mindre område , såsom et badeværelse , hvor privatlivets fred er af afgørende betydning , men ekstra stof gør kun plads føle mindre . Enhver form for Valance par godt med blinds eller nuancer , herunder draperet swags , formelle plisserede kapper og uformelle ballon-stil sengeforhæng .

Anden Artikel

 • udendørs dæk belysning ideer
 • soveværelse opdatering ideer
 • hvordan man opbygger en dyne bøjle
 • hvordan man bruger vægmonteret makeup spejle
 • ideer til udsmykning uden for en almindelig hus
 • hvordan man kan dekorere en stue med en lædersofa & stole
 • hvordan man kan interiør dekorere en hule
 • hvilken type maling skal man bruge på en ståldør ?
 • soveværelse udsmykning idéer med a- ramme loftet
 • hvordan man kan måle for en stol jernbane
 •