holdbarheden af latex madrasser

holdbarheden af latex madrasserDer er fordele og ulemper ved at latex madrasser . Denne type madras er langvarig , med en forventet levetid på mere end 20 år , hvilket bestemt er tiltalende , men gøre nogle individer ikke lide gummiagtig duft af en latex madras
Latex madras aficionados hagl holdbarhed . og en god støtte , at disse madras giver , mens andre hævder , at en latex madras , der er langsom bedring tid og ikke er i overensstemmelse med kroppen som en hukommelse skum madras er

Identifikation

Bestbedguide. com bemærker, at den gennemsnitlige latex madras består af 1-4 lag , med kerne eller nederste lag den fasteste af alle lag . Lagene får gradvist blødere jo tættere man kommer til det øverste lag . Kernen er omkring fem til seks inches tyk og er lavet af polyurethan skum eller en tyk latex . Dette er hvad der giver den underliggende støtte til madrassen . Komfort lag eller øvre lag af madrassen er fremstillet af hukommelse form eller blød latex , og disse lag er det der giver sengen en blødere følelse.

Undgå Billige Latex Madrasser

Der er to amerikanske producenter af alle naturlige latex madrasser , herunder Latex Green ( Latexco ) og Latex International , noter Foamsource. com . Disse fabrikanter fremstiller holdbare madrasser med udvidede garantier . Undgå at købe billige latex madrasser , der ikke vil vare så længe , eller yde den støtte og komfort , du søger.

Overvejelser

Holdbarheden af din latex madras afhænger i vid udstrækning på det materiale , som har været anvendt i konstruktionen af madrassen . For eksempel kan fibrene i en latex madras være fremstillet af træmasse , som gør madrassen ånde godt , føles blød og har evnen til at strække og i overensstemmelse med din krop .

mest holdbare

Overvej at der er tre forskellige former for latexskum, herunder syntetisk latex , blandet latex og 100 procent naturlige latex , sidstnævnte forarbejdet af saften fra en gummitræ . Denne 100 procent latex version er den mest holdbare form for latex , men det er også den dyreste . Denne madras vil vare i over 15 år. Check at se, hvor meget naturlatex er inkluderet i din madras . Dette beløb bør opføres på madrassen tag .

Andre funktioner

En latex madras vil give samme komfort en springmadras , men vil vare meget længere . Latex madras producenterne, er mere tilbøjelige til at bruge miljøvenlige materialer, herunder bomuld og økologisk uld , mens syntetiske skum og kemisk behandlet stoffer vil blive fundet i springmadrasser . Fordi latex er holdbart og elastisk materiale , vil det bevare sin form og komfort til 20 år , hvis ikke længere .

Anden Artikel

 • giftige christmas planter
 • cool børnehave ideer
 • moderne vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere omkring en stor skærm tv
 • hvordan man vælger køkkenbordplader
 • om engelsk sommerhus boligindretning
 • ideer til en undersøisk tema soveværelse
 • parketgulve definition
 • installere hårdttræ på en trappe landing
 • hvordan man laver et soveværelse dør
 •