definition af brokade stof

definition af brokade stofBrokade er en specifik stoftyper århundreder gamle i access , men nu kendt for at være skabt ved hjælp af franske truende teknologi . Det udmærker sig ved sit udseende , med hævede mønstre , der er vævet ind i stoffet selv . Dag brokade stof kan findes i mange butikker , og fabrikanter fremstiller en bred vifte af produkter ved hjælp af det materiale

Definition

Oprettelsen af brokade er generelt antages at være begyndt i Kina , og den dag i dag stoffet normalt udviser kinesiske stilarter og kvaliteter . Det er lavet af en base tråd , der er vævet sammen med en anden type af tråd i en supplerende islæt , der giver det udseende af en ophøjet design . Disse mønstre kan være meget kompliceret og har tendens til spænder over hele stoffet .

funktioner

Brocade er typisk gør fra silke , men i dag brokade stof også er lavet af bomuld og rayon , afhængigt af producenten . Rayon og silke bruges oftest til den supplerende trenden , som næsten altid i guld eller sølv til at hjælpe det skiller sig ud mere fra baggrunden . Priserne for brokade række meget afhængigt af de anvendte stof , og hvordan uløseligt konstrueret er det .

Jacquard

Brocade er en af de jacquard-typen stoffer . Dette henviser til en truende maskine , der blev opfundet i Frankrig i slutningen af det 18. århundrede . Den jacquard væven var en af de første væve stand til at inkludere en supplerende mønster i en struktur, men samtidig også at stoffer med en høj trådantal . Væven brugte et simpelt mønster kode, der blev lavet til en bestemt type stof , som en typeset printer . Brokade var en af de mest populære typer stof først fremstillet på en jacquard væven .

Motiver

Der findes flere typer af mønstre , som hovedsagelig anvendes i brokade . De mest almindelige er blomstermønstre, men scrollwork , landskaber og tal er også skabt . Disse mønstre er typisk kinesisk oprindelse , og kan være fremstillinger af tal , scener og sæler fra kinesisk myte eller historie .

Bruger

Brocade bruges i mange typer af ceremonielle tøj , herunder klæder til religiøse ceremonier og statslige gevandter for nogle lande . Stoffet bruges også i festtøj , navnlig asiatiske stylet kjoler , dragter og sjaler . Det er også ofte bruges til at lave polstring eller forhæng for dekoration og møbeldesign .

Anden Artikel

 • interiør trim muligheder
 • guddommelige design køkken renovering ideer
 • hvad er elg indgive indretning ?
 • interiør parisiske design ideer
 • hvordan du får din egen swag gardiner
 • udsmykning en asiatisk stil soveværelse
 • hvordan man kan gøre latinske nuancer let
 • draperi vindue behandling ideer
 • hvordan man kan ændre farven på afskårne blomster med vegetabilsk farvestof
 • hvordan man kan gøre bracketless hylder
 •