define neutral farve ordningen

define neutral farve ordningenEn neutral farvesammensætning er en fantastisk måde at dekorere for en mere rolig eller stille område i dit hjem . Brug neutrale farver kan hjælpe med at holde indretning bliver for travlt eller overvældende . En neutral farvesammensætning betyder ikke kedeligt farver . Der er en række forskellige farver du kan bruge , der er neutrale

Formål

En neutral farve ordningen kan bruges i alle rum , hvis du ønsker indretning , der ikke er for travlt eller overvældende . Den neutrale farver ikke distrahere øjet-en del af de neutrale ordningen , at mange mennesker kan lide. Neutrale farver også give mulighed for en masse variation i dekoration og kan tjene som en god base at bygge videre på i udsmykning et værelse .

funktioner

fælles grundlag for en neutral ordning , på vægge for eksempel , er off-hvide og beige . Disse giver en god base , som du kan lag på mere neutrale farver med , som du dekorere . Andre almindelige baser er bløde grå eller endda en blød blå-grå farve til at begynde med . Dette behøver ikke at være den eneste farve i ordningen, men tjener som et udgangspunkt. Grundlag af et neutralt rum er , at du kan have farver , men de farver, du vælger, skal være meget umættede og afdæmpet .

Effects

En neutral farvesætning er ofte udnyttet på grund af de virkninger, den kan give et værelse . Neutrale farver kan fremkalde en afslappende fornemmelse , som er en stor del af deres appel . Neutral farve ordninger er fantastisk, hvis du ønsker at skabe en fredelig og beroligende rum, som ikke vil overstimulere øjnene med lyse farver .

Overvejelser

Hvis du ønsker en afslappende værelse med lidt distraktion , kan en neutral farve ordningen får at arbejdet gjort . Eller hvis du vil have et værelse , der har en jordnær eller naturlige appel , de fleste af farverne i en neutral ordning har jordfarver og udnytte naturlige teksturer . Neutral ordninger er gode til et hjemmekontor , for at hjælpe stille og koncentrere dig , mens du arbejder . Farverne ville også være godt for et soveværelse eller endda en planteskole , hvor du vil have en afdæmpet og roligt miljø for en baby . Neutral farve ordninger kan gøres for at arbejde for alle rum .

Misforståelser

Hver farve har en neutral i sin palet , hvilket er grunden til en neutral ordning betyder ikke en farveløs en . Der er jord -tonet greens infunderes med en lille tan , en afdæmpet råhvid gul , eller endda en lys taupe rødt . De er gode neutrale farver til at bruge som accenter i en neutral ordning , som off-hvide vægge med jord-tonede grønne trim , eller mellow gule striber . Cool blues eller lilla , som er en anelse pastel også arbejde som neutrale farver . Selv pinks og appelsiner har umættede neutrale farver , så du skal ikke lade sig narre til at tro en neutral ordning sans farve .

Anden Artikel

 • hvordan man kan vælge farveskemaer
 • hvordan man kan reducere indvendig støj
 • drenge legerum ideer
 • hvordan man kan identificere orientalske tæpper
 • land pejs Mantel ideer
 • hjemmelavet LED lamper
 • badeværelse forfængelighed & frysere
 • land gardin instruktioner
 • hvilken slags trægulve gå med lyserøde vægge ?
 • Floden & kabine indretning
 •