camping tema badeværelse ideer

camping tema badeværelse ideerNår man designer en camping tema badeværelse , er det vigtigt at prioritere de rum du har til rådighed for indretning , fra hele vægge til små tilbehør . Fordi badeværelser er ofte små i størrelse , kan en campingplads tema foretages i subtile elementer , der skaber en generel følelse snarere end store , dramatiske erklæring stykker .

Tema Elements

For en hurtig måde at tilføje camping tema detaljer til et badeværelse , behøver du ikke lede længere end dit tilbehør . Find en sæbeskål i form af en kano , en tandbørsteholder formet som et telt , og et væv dispenser med en sø og træer panorama . Vælg håndklæder med et lejrbål mønster og i lag med krop håndklæder i koordineringen farver .

Natural håndklæde Ladder

I stedet for en traditionel håndklædeholder , bruge enkle grene bundet sammen med sejlgarn og sikrede med trælim at skabe et bredt stige . Når lænede mod væggen , vil stige bringe et strejf af den store udendørs i dit badeværelse og håndklæder vil tørre med stil . Hvis du har et lille badeværelse med begrænset plads , kan du erstatte dine eksisterende håndklæde rack med en træ rack til den samme virkning .

Animal Accenter

For at bringe følelsen af en campingplads i badeværelset , skal du placere et par vand-resistente udstoppede dyr på toppen af din medicin skab eller håndklædeholder . Kig efter høj kvalitet med fyld elge , bjørne eller ulve . Du kan også finde en let dækning med animalsk silhuetter .

Udendørs Fotografier

Ved at bruge store , indrammede fotografi af udendørs og camping indstillinger , du opretter et "vindue "til den fysiske verden i dit badeværelse . Tænk på kanoer på søer , tomme campingpladser , nattebilleder af en tændt telt ved siden af en stjerneklar sø , eller andre smukke udendørs scener . Kig efter fotografier , der skildrer dine foretrukne aspekt af camping , det være sig madlavning over et lejrbål eller sover under stjernerne .

Natural Elements

For en sofistikeret tage på en camping tema , tilføje subtile naturlige elementer . Et spejl med knyttede-træ ramme , grankogle skuffe trækker , eller en lampe med en birk træ basere alle tilføje friluftsmenneske hånd på et badeværelse uden at gå overbord . Kig efter bleg , ufærdige træ som knudret fyr til kabinetter og hylder .

Camping Tilbehør

For en subtil camping touch , tilføje design elementer som metal petroleum lanterner , madkurve eller gardiner trykt i en ternet dug mønster . Bring i planter , der minder om udendørs scener , såsom potteplanter mini-fyrretræer , eller ramme et topografisk kort til væggen.

Anden Artikel

 • traditionelle køkken belysning
 • tips om hængende bambus Vindspil ved hoveddøren
 • hvordan man kan hænge en gardinstang på cinderblock vægge
 • DIY gardinerne med øskner
 • de anvendelser, for en pære
 • land decor ideer
 • nursery room design ideer
 • en guide til terapeutisk badeværelse ideer
 • hårdttræ gulv vs flise
 • ideer til moderne Valence vindue behandlinger
 •