billige king -size hovedgærde ideer

billige king -size hovedgærde ideerDen bedste måde at komme i gang med at beslutte , hvilken type hovedgavl , du ønsker , er at måle det rum, hvor den nye hovedgærde vil gå . En kingsize- seng er 76 inches lang-du beslutter dig på højden . Fastsat en grænse på hvor mange penge du vil bruge , og hvor meget tid du vil bruge på projektet . Planlægge og shoppe rundt efter de bedste køber .

Style

Hvad stil kan du bedst lide ? Er du en romantisk , på udkig efter en victoriansk stil , eller foretrækker du en moderne look med smart design ? Beslut hvad du vil, og det vil hjælpe dig til at vide hvor man skal lede . Forestil dig disse designs som en headboard : gitter malet hvid over en mørkere farvet væg såsom røde ; lomme døre bejdset eller malet , en gammel pejs mantel ; wainscot toppet med en dejlig hylde , en letflydende rygter om, at klatrer i loftet , eller eg planker , der anvendes til gulve . Jern hegn og låger kan males sort mod en hvid væg , eller installere en hvid stakit mod en grøn baggrund . En vægmaleri kan købes og anvendes ligesom tapet . Hvis du er kunstnerisk , skal du bruge et billede fra en ferie eller yndet sted som en guide, og male det som dit hovedgærde . Brug af stoffet er en anden idé , når designe dit nye hovedgærde . Du kan køre materiale bredden af sengen , og op til loftet. En anden stof idé er en polstret hovedgærde , der kan gøres af en lys træramme , og som er fastgjort til væggen . Prøv matcher gardinerne til hovedgærdet .

Tema

Har dit hus har et tema ? Lav en headboard ud af muslingeskaller , at du har samlet på stranden . Dække en gammel hovedgærde med skallerne ved hjælp af lim . Wrap en hovedgærde i en zebra eller slangeskind print, hvis du foretrækker junglen . Brug hæfteklammer og bånd trim til et færdigt look . Musik kan gøre en kulisse i stedet for en hovedgærde. Hang gamle violiner , fløjter , bækkener , indrammet noder , og buster af komponister om stillinger til sengestolperne .

Funktion

Opret en headboard , der er funktionel . Byg blokke , der vil holde stereoanlæg udstyr, og tilslutte den til laser lys og fiberoptiske lys . En vinstok af bittesmå hvide lys spredt over hele væggen i et design kan skinne nok belysning , at du ikke kan få brug for bordlamper . Hvis du kan lide at læse i sengen , hvor vil du sætte bøgerne ? Installer en boghylde bredden af sengen . Installer køkken eller bad kabinet som en headboard , der vil give mere lagerplads .

Hvor Shop

Kig efter brugte materiale på bjærgning butikker , brugte butikker, og auktioner . Polstring butikker sælger bolte af materiale , de ikke har planer om at bruge . Hjem forbedring centre kan give gulve , kabinet , og belysning . Vægmalerier kan findes på tapet butikker .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male et træ stol
 • ideer til en indbygget reolvæg
 • disney ’s biler planteskole ideer
 • hjemmelavet simple vindue behandlinger
 • soveværelse ideer med biler
 • typer af Talavera flise
 • hvordan man lyse op en kælder vaskerum
 • hvad er en kul- olie lampe ?
 • børns jungle - tema værelse ideer
 • hvordan man kan gøre træplade stativer
 •