bærer børnehave udsmykning idéer

bærer børnehave udsmykning idéerNår dekorere en baby børnehave , en bjørn tema er passende for både drenge og piger . Det kan arbejde med en bred vifte af farveskemaer , og kan tilpasses til at passe en bred vifte af design præferencer . Som du designer en planteskole centreret om bjørne, skal du vælge elementer , der koordinerer med resten af dit hjem og der vil omslutte barnet i en rolig , beroligende atmosfære .

Infant-venlige Bears

Når du søger efter fyld bamser at sætte i dit barns barneseng , kigge efter produkter, som er specielt designet til babyer , og disse muligheder vil blive foretaget uden aftagelige dele eller lange pels , som kan få viklet i barnets fingre eller fanget i hans mund.

Bear-tema Wall Border

I stedet for at vælge et tapet med et kaotisk bamse print , male væggene en blød pastel farve , der vil være beroligende at en baby . Tilføj en subtil bamse kontakt med en aftagelig kant i en minimal print , for mange detaljer på loftet niveau tendens til at få tabt eller ignoreret . Se efter simple silhuetter eller et indtryk-baserede print .

Antikke Fyldt Bears

For en sofistikeret børnehave accent , se efter antikke bamser med bevægelige arme og ben . Denne type bærer tilføjer et strejf af gamle verden atmosfære til en baby 's værelse , og er ikke beregnet til at blive leget med . Placer bærer på hylderne eller på toppen af en levering skab , utilgængeligt for babyer og små børn .

Bear-print Bedding

For et øjeblik , billig børnehave makeover , kigge efter krybbe strøelse i en bamse print . Vælg en baby tæppe med et stort centralt bamse , eller ark med en mindre print . Kig til bløde stoffer og lyse farver , som ifølge Natural Home magasin , er beroligende at barnets øjne .

Stenciled Walls

Hvis du ikke kan finde en passende bærer-tema vægbeklædning , kan du overveje stenciling i en scene på væggene . Dette kan være så enkel eller så detaljeret, som dine færdigheder tillader det. For et simpelt projekt , stencil en eller to bamser over barnets krybbe , læg dem på vinkler til at skabe visuel interesse . For en mere komplekst projekt , drej den ene væg til et vægmaleri af en bamser ' picnic . Du kan også oprette en rustik udseende grænsen af stenciling bære skitserer langs loftet eller midten af væggen .

Peter Plys Accenter

For et strejf af klassisk historiefantasi bærer indretning , tilføje et par Peter Plys designelementer . Overvej strømpe børnehave med gamle bøger byder den berømte bjørnen og hans venner , og se efter bløde tøjdyr udgaver af Peter Plys , Grisling og Æsel . Den bløde farver vil være glædeligt for udviklingslandene visionen om dit barn , og bidrage til en sofistikeret , mild indretning . Du kan også finde en antik print eller en reklame og få det placeret i en udsmykket ramme for at tilføje en subtil strejf af litterære interesse for rummet .

Anden Artikel

 • cool ideer til indretning
 • hvordan man kan dukke op igen et køkken bordplade med genbrugsglas
 • DIY vindue sengeforhæng
 • hvordan man kan identificere vintage belysning
 • hvordan man korrekt installerer lamelgardiner
 • ideer til en unisex børn soveværelse
 • Town & Country home decor
 • hvordan man kan omlakering & nød køkkenskabe
 • hvordan man laver en afslappet romersk swag gardin
 • hvordan man bruger vægmonteret makeup spejle
 •