Forskellen i træ blinds

Forskellen i træ blindsTræ blinds er et ideelt valg for stuer og spisestue områder , fordi de tilføjer elegance . Boligindretningen kan hjælpe dig med at beslutte , hvilken type træ blinde at installere på din plads, da der er mange typer og forskellene mellem dem . Det er bedst at vurdere dine behov før der træffes beslutning om, hvilke af træ persienner til at installere

Horisontal venetiansk Træ Blinds

Vandret persienner træ blinds opererer med en lift ledning på den ene side af den blinde , som hæver og sænker blinds . Ledningen løber gennem huller i lamellerne fra top til bund og streng stiger holde lamellerne på plads . Persienner fås også uden huller til ekstra lys kontrol.

Disse blinds er tilgængelige i mange pletter som mahogni , ask og kirsebær . Træ persienner kan også males i forskellige farver , såsom hvid . Selvom træ blinds er holdbare , bør de ikke installeres på et sted med høj luftfugtighed , som f. eks køkkener eller badeværelser , eller de kan slå sig .

Faux Træ Blinds

Faux træ blinds se ud og fungere på samme måde som ægte træ blinds , men kommer på en billigere pris . Disse blinds er robuste som træ blinds , men er modstandsdygtige over for vridning i høj fugtighed områder , i modsætning til træ blinds . Disse er en realistisk mulighed , hvis du ikke har budgettet for træ blinds , men kan lide udseendet .

Lodret Træ Blinds

lamelgardiner fungerer godt i store rum , såsom over glasskydedøre . De opererer med en træksnor på siden og tremme position justeres med en tilt tryllestav . Disse blinds er også tilgængelige i en række af træ pletter og kan males til at matche indretning . Nogle lodrette træ blinds er sammensat af tykkere træ lameller , der sænker vridning , selv om de burde blive installeret i områder med lav fugtighed . Lodret træ persienner gør koste mere end andre materialer , men har en elegant fremtoning .

Bambus Træ Blinds

Bamboo blinds består af tætvævet strimler af bambus , der skaber en unik farve . Disse blinds kan koste mere end andre træ vindue behandlinger , men er økonomisk venlige da bambus efterfylder sig i tre til fem år . Den jordfarver i bambus rullegardiner gør dem til et populært valg for moderne boligindretning . Bambus rullegardiner fås med mørklægning liners , der øger lysstyring . De typisk arbejder med en ledning eller er tilgængelig som en roll up skygge og løfte sig op og ned med hånden .

Slat Størrelser

Den spaltebredden kan bestemme, hvor meget lys og privatliv man har, når lamellerne er åbne . Horisontale tremme bredder er tilgængelige fra et til tre inches . Den ene-tommer lameller begrænser dit udsyn over udenfor, og tre- tommer lamellerne har en lukkertid-lignende look . Bredere lameller give mere sollys ind og giver en mindre blokeret billede af udenfor. Lodret blinde lameller er typisk tilgængelige fra tre til fem inches i bredden .

Overvejelser

Da der er mange forskelle i træ blinds , placering er en vigtig faktor , når de vælger en stil . Vindue behandlinger udstyret med blackout liners eller blinds uden huller er ideelle i soveværelser eller kontor rum, hvor lyset er vigtig .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en gesims bestyrelse
 • Troldmanden fra Oz udsmykning idéer
 • disney hjem maleri ideer
 • design ideer til et soveværelse loft
 • ideer til udsmykning en hems lejlighed
 • hvordan man kan dekorere med haner i et køkken
 • hvordan man kan arrangere væg udsmykning
 • laminat soveværelse gulve ideer
 • hvordan man kan gøre blinker til musik
 • hvordan man får meget klistret hylde papir ud frysere
 •